četvrtak, 5. prosinca 2019.

Andy Ruiz vs Anthony Joshua Klađenje

Kako se 2019. godina bliži kraju, približava se veliki revanš godine, a ujedno i najiščekivaniji boksački meč godine Andy Ruiz vs Anthony Joshua. Andy Ruiz Jr šokirao je svijet 1. lipnja u Madison Square Gardenu, rušeći Anthonyja, neporaženog prvaka svijeta u teškoj kategoriji četiri puta na putu do sjajne TKO pobjede u sedmom kolu. Ovaj revanš je borba koja bi mogla odrediti karijeru za 30-godišnjaka iz Watforda. Ako izgubi, može se oprostiti sa potencijalnom borbom za ujedinjenje protiv Deontaya Wildera ili borbom protiv britanskog blockbustera Tysona Furyja, umjesto toga morat će krenuti iz početka. 

Andy Ruiz je bio potpuni autsajder te nevjerojatne noći u New Yorku, nitko mu nije davao previše šanse da postane prvak svijeta u WBA, WBO, IBF i IBO teškoj kategoriji. Umjesto toga, ono što se događalo bio je jedan od najznačajnijih trenutaka u povijesti boksa i veliki kladioničarski preokret. Podigao se s poda po prvi put u karijeri i zatim u istoj rundi dva puta rušio aktualnog prvaka i potpuno preokrenuo borbu. U trenutku kada ga je Ruiz oborio još dva puta i sudac zaustavio borbu nakon 1,33 minute sedme runde, svi gledatelji su ostali u potpunom šoku. Špekulacije su krenule u Joshuinom timu tjednima nakon borbe, što se dogodilo u svlačionici prije borbe? Je li imao napad panike u svlačionici? Zašto je toliko kasnio na zvono? Zašto se nije pogledao? Što je Joshuin otac rekao Eddieju Hearnu nakon svađe? Zašto je stalno pljuvao štitnik? Anthony Joshua je sve špekulacije na kraju prekinuo jednostavno rekavši da je bolji čovjek pobijedio i da se to događa u boksu, ali i da će postati dvostruki prvak svijeta u teškoj kategoriji

U revanšu na strani Joshue su opet njegova veličina, snaga, raspon i razorni udarac. Osim toga, on sada zna što ga čeka pa je poradio na težini kako bi povećao brzinu i tako smanjio ranjivost na Ruizove kontra napade. Savjeti Iron Mikea i Klička bi također morali pomoći. S druge strane, Meksikanac bez sumnje ima veće boksačko znanje i iskustvo. Stotine amaterskih mečeva i natjecanja su ogromno iskustvo i to je nešto što svi stručnjaci naglašavaju kao njegovu prednost uoči revanša. Nema sumnje da oba boksača imaju svoj plan ali kao što je to Tyson lijepo rekao, svi planovi padaju u vodu kada sijevne prva bomba

joshua ruiz klađenje

Kladionice su i ovaj puta Anthonya postavile kao favorita, nešto opreznije nego u prvom meču ali mu i dalje daju oko 70% šanse za pobjedu. Bet365 kladionica pobjedu Joshue ima po kvoti 1.44, a pobjedu Ruiza po kvoti 2.75. Bet365 u ponudi za ovo boks klađenje također ima točan način pobjede; jednoglasnom odlukom, podijeljenom odlukom, TKO, DQ, KO, većinskom odlukom, tehničkom odlukom ili neriješeno. Što kažete, Joshuina pobjeda nokautom po kvoti 4,75 ili još jedna pobjeda Ruiza tehničkim nokautom po istoj kvoti 4,75 ?

ruiz joshua analiza za klađenje

Bez obzira na ishod, Andy Ruiz vs Anthony Joshua gotovo sigurno bit će boksački vrhunac 2019. godine, a za klađenje nema boljeg mjesta od Bet365 kladionice s fantastičnom ponudom za nove korisnika - do 25€ Bet Kredita. T&C vrijede.