srijeda, 5. veljače 2020.

Brest – Bordeaux Klađenje

Užurbano se nastavlja francusko prvenstvo gdje u 23. kolu Brest dočekuje Bordeaux. Klubovi se nalaze oko sredine ljestvice, domaćin je na 14. mjestu sa 28 osvojena dok je Bordeaux nešto bolje plasiran, gosti se nalaze na 11. mjestu sa 30 osvojena boda. 

Brest je potvrdio lošu formu prošlog vikenda kada su poraženi na gostovanju kod Dijona. Tim porazom prekinuli su niz od dvije uzastopne pobjede nad Toulouseom i Amiensom. To su klubovi koji se nalaze u opasnoj zoni te možemo reći da su i očekivane dok se protiv klubova iz gornjeg dijela ljestvice prilično muče i bilježe poraze. Na domaćem terenu Brest igra solidno, osvojili su 20 bodova iz 11 utakmica i doživjeli samo 1 poraz. Pokazali su se kao čvrsta momčad na domaćem travnjaku te su neporaženi zadnje 4 domaće utakmice. 

Bordeaux popravlja formu što je pokazao u zadnje dvije utakmice gdje su osvojili 4 boda i to protiv klubova bolje plasiranih od njih. U zadnjem kolu remizirali su sa Marseillom, prvim pratitelju PSG-a, gdje su ih dobro namučili. Kolo prije pobijedili su Nantes u gostima čime su malo popravili dojam što se tiče gostujuće forme. Bordeaux je u gostima osvojio 15 od maksimalnih 33 boda doživjevši 4 poraza gdje su 3 poraza bila od klubova koja trenutno zauzimaju prva 4 mjesta. Mali je razmak između klubova tako da bi se Bordeaux eventualnom pobjedom mogao podići na ljestvici za par mjesta. 

Brest je nedavno pobijedio Bordeaux u Liga kupu ali ovo će biti sasvim druga utakmica. Inače, Bordeaux igra dobro kod Bresta gdje imaju 3 pobjede u zadnjih 5 utakmica svih natjecanja pa i prijateljskih utakmica. Oba kluba su pokazala napredak u zadnje vrijeme ali Bordeauxovi osvojeni bodovi bili su protiv klubova iz gornjeg dijela ljestvice dok je Brest osvajao bodove protiv klubova iz ugrožene zone. Očekujemo da će Bordeaux nastaviti u dobrom ritmu, pogotovo nakon odličnog remija protiv Marseilla te i kod Bresta osvojiti koji bod. Iako Brest igra dobro na domaćem terenu, vjerujemo da će Bordeaux osvojiti najmanje bod, ako ne i sva tri. Očekujemo da će gosti biti rezolutni u obrani kao i protiv Marseilla te da neće dozvoliti domaćinu stvaranje prigode za pogodaka. Očekujemo da će Bordeaux ostati neporažen na ovoj utakmici te je prognoza utakmice azijski hendikep 0 na goste (2.17 – Cloudbet). Kod domaćina ozlijeđen je Bain dok je gostima ozlijeđen Kalu a suspendiran Otavio. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

 
Brest - Bordeaux Klađenje