nedjelja, 16. veljače 2020.

Brest – St. Etienne Klađenje

U 25. kolu Ligue 1 susreću se Brest i St. Etienne gdje će obje ekipe tražiti pobjedu nakon neuspjeha u zadnja 3 kola. Brest se nalazi na 13. mjestu sa 30 bodova dok je St. Etienne na 16. mjestua sa 2 boda manje od domaćina odnosno osvojili su 28 bodova u 24 prvenstvena kola. 

Brest dobro koristi domaći terenu te su osvojili 21 bod od maksimalnih 30. Izgubili su samo jednu utakmicu na domaćem terenu, i to od PSG-a, tako da možemo reći da su prilično uspješni. U zadnje 3 utakmice nisu bili baš uspješni gdje su osvojili samo 2 boda nakon što su imali dvije uzastopne pobjede. Ipak, jedan od ta dva boda su osvojili na gostovanju kod Rennesa koji je trećeplasiran. 

St. Etienne ide na gostovanje kod Bresta nakon pobjedu u Kupu protiv četveroligaša. Time su prekinuli niz od 3 uzastopna poraza iz Ligue 1 te se nadaju da će u istom ritmu nastaviti, ne samo kod Bresta, nego i u nastavku prvenstva. U gostima imaju 5 poraza u nizu te bi uspjehom protiv Bresta prekinuli i taj negativan niz. Iako im rezultati ne idu na ruku, St. Etienne igra dobro protiv Bresta gdje su neporaženi u zadnjih 6 međusobnih susreta te ostvarili čak 4 pobjede. Posljednji međusobni susret završio je neiješeno te ne bi imali ništa protiv da najmanje ponove taj rezultat. 

Obje ekipe su bez pobjede gotovo 3 tjedna te se nadaju prekidu te serije u međusobnom dvoboju. Kombinirano su postigli tek 2 pogotka što govori da su u lošoj pucačkoj formi i prilično neefikasni. U takvom nadmetanju vidimo šansu St. Etiennea koji će nastojati doći do barem boda ako ne i sva 3. Očekujemo da će St. Etienne i dalje ostati neporažen protiv Bresta te je prognoza utakmice azijski hendikep 0 (1.88 – bet365) na St. Etienne gdje se u slučaju remija, ulog vraća. Kod Bresta suspendiran je Castelleto a ozlijeđen Diallo dok su gostima ozlijeđeni Monnet-Paquet, Hamouma, Khazri i Youssouf. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Brest - St. Etienne Klađenje