petak, 14. veljače 2020.

Hull – Swansea Klađenje

Prvu utakmicu 33. kola Championshipa igraju Hull koji je domaćin Swansea. Velšani su dobili novu priliku za priključak borbi za mjesto što vodi u doigravanje jer Hull u zadnje vrijeme nije na najvišem nivou. Domaćin zauzima 15. mjesto sa 40 bodova dok su gosti iz Walesa na 10. mjestu sa 47 bodova. 

Iako imaju dovoljnu zalihu u vidu 10 bodova, Hull zasigurno ne može biti zadovoljan igrama i izdanjima koje prikazuju u zadnje vrijeme. Gubitak napadačkog dvojca u prijelaznom roku te poduža lista ozlijeđenih razlog je lošije igre Hulla od nove kalendarske godine koja nije počela loše. Hull je na početku godine ostvario pobjedu u Championshipu i nekoliko dana kasnije u FA Kupu. Nakon toga odigrali su 7 utakmica gdje su ostvarili samo 1 remi u Championshipu te doživjeli 6 poraza. U posljednjem susretu poraženi su kod Blackburna rezultatom 3:0 a taj rezultat je mogao biti još i veći. Na domaćem terenu, općenito, Hull ne igra loše ali u zadnje vrijeme su katastrofalni. U zadnjih 5 domaćih utakmica su poraženi među kojima je i poraz od Chelsea u FA Kupu. Kao što je rečeno ranije, Hull ima problema sa ozljedama tako da protiv Swansea neće biti Scotta, Bowlera, Samuelsena, Penningtina, de Wijsa, Stewarta, Lichaja, Kanea i Torala među kojima su prvih 5 centralnih braniča. 

Swansea „pleše“ oko mjesta što vodi u doigravanje za promociju ali posljednji rezultati im ne idu na ruku. U zadnja 4 kola osvojili su samo 2 boda što je dovelo i do pada na ljestvici. Preston ima 6 bodova prednosti u odnosu na Swansea te su im prva meta i cilj koji trebaju ostvariti. Stoke u gostima rijetko gube utakmice, imaju tek 3 poraza u 15 gostujućih utakmica te su osvojili 22 bodova u gostima. U posljednjoj utakmici su odigrali razočaravajući remi na domaćem terenu protiv QPR-a. Navijačima nije dobro sjeo ovaj remi tako da su zvižducima ispratili svoje igrače. Žele bolji angažman svoje momčadi koja priliku za popravak ima protiv slabašnog domaćina Hulla. Swansea će igrati bez ozlijeđenih Byersa, van der Hoorna i Garricka. 

Očekujemo da će Swansea iskoristiti lošiju formu Hulla te doći do željene pobjede kojom će se približiti doigravanju za ostanak. Swansea dobro igra u gostima, rijetko gube utakmice te očekujemo da će tako biti i na ovom gostovanju. Swansea je bliže pobjedi ali i zbog njihove slabije forme oklada je nešto sigurnija. Prognoza utakmice je azijski hendikep -0.25 (2.02 – bet365) na Swansea gdje u slučaju remija gubimo pola uloga. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Hull - Swansea Klađenje