nedjelja, 16. veljače 2020.

Lyon – Strasbourg Klađenje

Zanimljiva nas utakmica očekuje u Lyonu gdje istoimeni domaćin dočekuje goste iz Strasbourga. Lyon će nakon nekoliko lošijih utakmica tražiti pobjedu kojom bi krenuo prema gornjem dijelu ljestvice dok će Strasbourg nastojati nastaviti u istom ritmu koji ih je doveo do trenutne 7. pozicije ali sa prilikom za poboljšanje plasmana. 

Lyon je seriju od 3 utakmice bez pobjede prekinuo pobjedom nad Marseillom u Kupu. Iako je moguć umor kod Lyonovih igrača nakon iscrpljujućeg dvoboja, domaćin će svakako nastojati doći i do prvenstvene pobjede. Lyon je trenutno na 11. mjestu sa 33 boda te će im cilj biti osvojiti jedno od mjesta što barem vode u Europa ligu. Iako je dostižno jer Lille ima 7 bodova prednosti na 4. mjestu, Lyon mora pobjeđivati u kontinuitetu kako bi ostvario taj cilj. Lyon igra dobro na domaćem terenu u posljednje vrijeme gdje u zadnjih 6 utakmica imaju 5 pobjeda i remi u svim natjecanjima. 

Strasbourg je jedna od ekipa koja trenutno pokazuju najbolju formu što je i razlog da su na pragu ulaska u borbu za mjesto što vodi u Europa ligu sljedeće sezone. Trenutno su na 7. mjestu sa 36 bodova ali bi eventualnom pobjedom došli do 5. mjesta prvenstvene ljestvice. U posljednjih 8 kola osvojili su 18 bodova što pokazuje da su uhvatili pravu formu. Iako u gostima nisu osvojili puno bodova, 13 od maksimalnih 36, i ovdje pokazuju poboljšanje jer su u zadnja 4 gostovanja ostvarili 3 pobjede. 

Pred nama je zanimljiva utakmica gdje će obje ekipe tražiti pobjedu. Strasbourg se pokazao kao težak suparnik te momčad koja je trenutno u vrlo dobroj formi. Lyon će nakon uspjeha u Kupu tražiti uspjeh i u prvenstvu tako da su nam golovi zagarantirani. U zadnjih 10 njihovih međusobnih susreta čak 9 je završilo sa najmanje 3 pogotka na utakmici. Ekipe su željne novog nadmetanja a trenutna pozicija nam govori u takav moguć ishod. Očekujemo pogotke na utakmici tako da je prognoza susreta azijski over 2.25 gola na utakmici (1.78 – Cloudbet). Kod Lyon ozlijeđeni su Reine-Adelaide, Depay, Solet i Kone dok će gostima nedostajati suspendirani Ndour, Sissoko i Carole. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Lyon - Strasbourg Klađenje