subota, 29. veljače 2020.

Reading – Barnsley Klađenje

Reading dočekuje pretposljednji Barnsley u lošoj formi i pitanje je da li će prekinuti niz od 2 uzastopna poraza. Domaćin Reading je na 16. mjestu sa 42 bodova, imaju 5 bodova više od zone ispadanja ali kako se prvenstvo bliži kraju sve je manje vremena za oporavak. Barnsley ima 34 boda, 3 manje od Middlesbrougha koji je van zone ispadanja. 

Reading je u posljednjoj utakmici doživio razočaravajući poraz od davljenika Wigana na domaćem terenu. To im je bio drugi uzastopni poraza na kojem nisu postigli niti pogodak odnosno treći poraz u zadnjih 4 kola. Sa takvim angažmanom skoro su kompromitirali ostanak u Championshipu ali ukoliko nastave sa sušom bodova brzo će se naći u problemima. Na domaćem terenu imaju 6 pobjeda, 2 remija i 9 poraza ali su bez pobjede zadnjih 5 domaćih utakmica gdje su osvojili samo 2 boda. To im je zasigurno poljuljalo samopouzdanje pred kraj prvenstva pa ćemo vidjeti kako će reagirati u narednim utakmicama. 

Iako je na pretposljednjem mjestu, Barnsley je pri vrhu što se tiče trenutne forme. Ostvarili su 3 uzastopne pobjede bez primljenog pogotka što im je pobudilo nadu za ostanak u Championshipu. Dvije od tri pobjede ostvarene su u gostima tako da kod Readinga idu prilično samouvjereni i samopouzdani. Trener Struber je naglasio da nema vremena opuštanju jer se još uvijek nalaze u zoni ispadanja. 

Nedavni porazi zasigurno su poljuljali igrače Readinga kojima dolazi Barnsley u odličnoj formi. Očekujemo da će gosti iskoristiti ovakvo ponašanje domaćina te ostvariti još jednu pobjedu kojoj će biti bliže izlaska iz zone ispadanja. Barnsley je trenutno u boljoj formi te očekujemo da će i dalje ostati neporažen a bliže je i pobjedi. Prognoza utakmice je azijski hendikep 0 (2.23 – unibet) na Barnsley gdje u slučaju remija imamo povrat uloga. Domaćin će igrati bez Guntera, Boyea, McIntyrea, Miazge i Joao dok će gostima nedostajati Styles, Radlinger i Diaby. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Reading - Barnsley Klađenje