nedjelja, 1. ožujka 2020.

Krasnodar – Ufa Klađenje

Nakon gotovo 3 mjeseca nastavlja se rusko prvenstvo gdje je prilična gužva na vrhu te nas očekuje zanimljiva završnica prvenstva. Čak 4 kluba imaju po 35 bodova zauzimajući od 2.-5. mjesta, među kojima je i domaćin Krasnodar koji dočekuje Ufu u 20. kolu. 

Ipak, Krasnodar ima utakmicu manje pa bi eventualnom pobjedom nad Ufom došao na drugo mjesto sa 8 bodova zaostatka za liderom Zenitom odnosno imali bi 3 boda više od ostalih pratitelja. Prva 3 mjesta osiguravaju nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone što će biti primaran cilj Krasnodara. Krasnodar ima tek 2 poraza u prvenstvu ali veliki broj remija (8) koštao ih je plasmana. Ukoliko reduciraju broj neriješenih susreta odnosno ukoliko zabilježe pobjede vrlo brzo bi se mogli pridružiti Zenitu na vrhu. Neporaženi su zadnjih 9 kola gdje su ostvarili 3 pobjede i čak 6 remija. Na domaćem travnjaku su još uvijek neporaženi, imaju 5 pobjeda i 5 remija uz 17-8 gol razliku, a zadnje 4 domaće utakmice su - remizirali. 

Ufa je pred zimsku stanku odigrala nekoliko dobrih utakmica te su neporaženi zadnjih 5 kola s tim da su na odmor otišli sa dvije uzastopne pobjede. Nalaze se na sredini ljestvice zauzimajući 8. mjesto sa 25 bodova. Bodovno su bliže opasnoj zoni nego europskim natjecanjima jer i ovdje 4 kluba imaju po isti broj bodova. U gostima su osvojili tek 10 bodova iz 9 utakmica uz 4-7 gol razliku te su jedine pobjede u gostima ostvarili na zadnja 2 gostovanja. Vidjeti ćemo kako će biti kod Krasnodara jer su ove dvije pobjede bile protiv klubova iz donjeg dijela ljestvice. 

Iako je Krasnodar zaredao remijima (6 ) u zadnjih 7 utakmica vjerujemo da ćemo nakon zimske stanke vidjeti odlučnije Bikove. Očekujemo da će smanjiti broj neriješenih ishoda i povećati broj pobjeda a prvu priliku imaju protiv Ufe na domaćem terenu. Ovo je prva utakmica nakon stanke, očekujemo pun stadion i dobru atmosferu gdje će na kraju slaviti domaćin. Očekujemo pobjedu Krasnodara te je prognoza utakmice azijski hendikep -1 na domaćina (2.11 – Cloudbet). Ulog 4/10. TipBy:dutch. 

Krasnodar - Ufa Klađenje