nedjelja, 15. ožujka 2020.

Soči – Krasnodar Klađenje

Zanimljiva nas utakmica očekuje u Sočiju gdje probuđeni domaćin dočekuje Krasnodar, prvog pratitelja Zenitu u borbi za naslov prvaka. Soči je trenutno na pretposljednjem mjestu sa 21 bodom dok je Krasnodar na drugom sa 41 osvojenim bodom. 

Donedavno, Soči je bio prikovan za dno ali sa dvije uzastopne pobjede polako ide izvan zone ispadanja. Još uvijek su ugroženi ali doigravanje za ostanak je bod dok je sigurna zona 2 boda zaostatka. Obje pobjede su bile na domaćem terenu što im je treća uzastopna utakmica a odigrati će još dvije prije nego na gostovanje u Grozni. Kod kuće su osvojili 11 bodova iz 11 utakmica, nije baš uvjerljivo ali nedavne pobjede daju nadu za osvajanje još kojeg boda. 

Krasnodar iz godine u godinu napreduje tako da se ove sezone bori za najmanje drugo mjesto a možda budu u prilici zaprijetiti vodeće Zenitu. Nakon zimske stanke ostvarili su dvije uzastopne pobjede čim se nastavili niz bez poraza. Trenutno su na drugom mjestu sa 9 bodova manje od Zenita ali i sa utakmicom manje pa bi eventualnom pobjedu vratili zaostatak na dostižnih 6 bodova. Krasnodar je neporažen 11 utakmica gdje je ostvario 5 pobjeda i 6 remija. U gostima nisu uvjerljivi kao na domaćem terenu gdje su bez poraza ali i dalje su opasni pogotovo u zadnje 4 utakmice gdje su osvojili 8 bodova uz dvije uzastopne pobjede. 

Obje momčadi idu po treću pobjedu u nizu ali bliže tom ostvarenju su gosti koji igraju kvalitetno u svim linijama. Soči je pobudio nadu u ostanak i nastojati će zadržati momentum dok Krasnodar lovi vodeći Zenit. Očekujemo da će gosti na kvalitetu dobiti ovaj važan susret te očekujemo gostujuću pobjedu. Prognoza utakmice je pobjeda i dvojka na Krasnodar (2.11 – Marathonbet). Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Soči - Krasnodar Klađenje