srijeda, 29. travnja 2020.

BATE Borisov – Slavia Mozyr

Iako su u prvenstvu došli tek do 7. kola u Kupu igraju završnicu gdje se igraju uzvratne utakmice polufinala ovog natjecanja. Nakon gotovo 3 tjedna slijedi uzvratna utakmica gdje BATE Borisov protiv Slavie mora nadoknaditi zaostatak od jednog gola koliko su primili u prvoj utakmici.


BATE se polako oporavlja nakon lošeg starta u novoj sezoni gdje su u 4 uvodne utakmice doživjeli čak 3 poraza. Dva poraza im je nanijela upravo Slavia koja ih je dvaput porazila u 10 dana. Nakon toga došlo je do buđenja BATE-ove ekipe koja je nakon toga ostvarila dvije pobjede i remi. U te 3 utakmice nisu primili pogodak što je dokaz napretka u obrambenoj fazi. Odnosno u zadnje 4 ligaške utakmice nisu primili pogodak te sa iščekivanjem očekuju uzvratnu utakmicu protiv Slavie. U zadnjoj utakmici BATE je u gostima pobijedio Gorodeyu dok su u zadnjoj domaćoj utakmici remizirali sa Torpedom. BATE na domaćem terenu igraju vrlo dobro, imaju 18 pobjeda od 22 prvenstvene utakmice dok ove sezone imaju pobjedu i remi.

Slavia je nakon poraza u prvom kolu bjeloruske lige nanizala 3 pobjede među kojima su dvije nad BATE Borisovim. Ipak, nakon tog poraza osjetno su pali gdje su u naredne 3 utakmice ostvarili samo remi. U zadnje dvije utakmice su poraženi te zasigurno nisu zadovoljni pred odlazak na teško gostovanje kod BATE Borisova. Slavia vidi svoju priliku za značajniji rezultat kroz Kup natjecanje jer u prvenstvu će najvjerojatnije igrati epizodnu ulogu. Imaju aktivan rezultat protiv BATE-a te će dati maksimalan napor kako bi izborili finalnu utakmicu ovog natjecanja. U gostima nisu uvjerljivi kao na domaćem terenu gdje su u zadnjih 12 prvenstvenih gostovanja ostvarili tek 3 pobjede. U Kupu su nešto bolji gdje imaju dvije pobjede od kojih je jedna u produžecima. 

BATE je favorit utakmice gdje moraju nadoknaditi zaostatak od jednog pogotka iz prve utakmice. Nakon nekoliko lošijih rezultata uspjeli su konsolidirati momčad, pogotovo u obrambenom dijelu, te očekuju prolaz protiv Slavie. BATE je prije ovih poraza imao 4 pobjede nad Slaviom gdje je primio samo 1 pogodak. Biti će ovo teško gostovanje za Slaviu jer u Borisovu imaju tek jednu pobjedu koji su ostvarili prije 20 godina. BATE protiv Slavie ima 10 pobjeda na domaćem terenu u 11 prvenstvenih utakmica te isti ishod očekujemo i u ovoj utakmici. Očekujemo da će osigurati finale bez igranja produžetaka te bez primljenog pogotka proći dalje. Slavia je u padu dok se BATE diže te očekujemo nastavak BATE-ovih dobrih izdanja. Očekujemo domaću pobjedu bez primljenog pogotka što je prognoza današnje utakmice (1.80 – bet365). Ulog 3/10. TipBy:dutch

BATE Borisov - Slavia Moyzr Klađenje