srijeda, 27. svibnja 2020.

Augsburg - Paderborn klađenje

Augsburg u 28. kolu na svojoj WWK Areni dočekuje Paderborn u utakmici donjeg dijela ljestvice. 3 su puta do sada igrali u Bundesligi a Augsburg je 2 puta slavio uz 1 pobjedu Paderborna, a nikada nije bilo neriješeno. 


Augsburg je do prošlog kola bio u lošoj formi i sa 6 utakmica bez pobjede, no onda su odigrali sjajno na gostovanju kod Schalkea(3:0). Nakon tog uvjerljivog slavlja skočili su na 12. mjesto ljestvice s 30 osvojenih bodova nakon 8 pobjeda, 6 remija i 13 poraza s gol razlikom 40:54. Protiv Paderborna su dobili 3 zadnje domaće utakmice u svim natjecanjima, a u svim tim utakmicama su uspijevali ne primiti niti jedan gol s ukupnom gol razlikom 7:0. Neporaženi su u 6 od posljednjih 7 međusobnih utakmica u svim natjecanjima. Bavarska momčad je malo kupila mir no ostanak još nije osiguran i potrebni su im novi bodovi za što prije riješiti dileme oko ostanka u ligi. Ne mogu večeras računati na Astu dok je upitan Hahn.

Paderborn je u nezahvalnoj situaciji na začelju ljestvice s 18 osvojenih bodova nakon svega 4 pobjede, 6 remija i 17 poraza uz gol razliku 31:55 i 18 osvojenih bodova. Bez pobjede su u posljednjih 8 Bundesligaških okršaja i uz Schalke su trenutno u najgoroj formi ako gledamo niz posljednjih odigranih utakmica, no Schalke je u prvom dijelu sezone uspio nakupiti bodova, dok Paderborn nije. Protiv Augsburga su dobili samo 1 od posljednjih 7 odigranih utakmica u svim natjecanjima, ali sada već davne 2008. godine tada u 2. Bundesligi. Baumgartova momčad na strani za pobjedu ne zna u posljednje 4 odigrane utakmice, a u gostima su ove sezone slavili tek 2 puta uz 4 remija i 7 poraza s gol razlikom 13:23. Uz Frankfurt su najlošiji napad lige na gostovanjima s 13 zabijenih golova. Neće danas biti Kiliana.

Očekujem da će domaćin uzeti važne bodove kojima će dodatno potvrditi ostanak, protiv ekipe koja ipak trenutno nije na istoj razini kvalitete. Prognoza je stoga azijski hendikep -0,5 na Augsburg. Ulog 4/10 (1,93 – Betfair). TipBy:gReek
Augsburg - Paderborn klađenje