subota, 30. svibnja 2020.

Sandhausen – Hannover Klađenje

U borbi za bodove sastaju se domaćin Sandhausen i gosti iz Hannovera u 29. kolu 2. Bundeslige. Oba kluba su razočarala ove sezone te se nadaju da će u nastavku natjecanja nakon pandemije korona virusa barem malo se iskupiti navijačima. Sandghuasen se nalazi blizu opasne zone, trenutno su na 14. mjestu sa 33 boda. Hannover je nešto bolje plasiran, zauzimaju 9. mjesto ali imaju samo 3 boda više od Sandhausena, što samo govori u izjednačenim klubovima na sredini ljestvice. 


Sandhausen je napokon pobijedio u prošlom kolu na gostovanju kod Wiesbadena. To im je prva pobjeda nakon 8 kola i gotovo 4 mjeseca. Tom pobjedom su pobjegli iz zone ispadanja ali još uvijek nisu sigurni jer ima 6 kola do kraja prvenstva. Odigrali su solidno prvi dio sezone kada su bili na 9. mjestu ali nakon toga su uspjeli osvojiti samo 9 bodova u 10 kola. Popustili su u obrani, primili su 16 pogodaka u 10 utakmica što je nešto manje nego koliko su primili u prethodnih 18 kola (20). Ipak, veći problem im je efikasnost jer su postigli tek 32 pogotka te će na ofenzivnoj igrati morati dodatno poraditi. Na domaćem terenu rijetko gube utakmice (3) ali rijetko i pobjeđuju (4) a najčešće su remizirali (7). 

Hannover je također razočarao ove sezone gdje se očekivao puno bolji plasman od trenutnog 9. mjesta sa 36 osvojena boda. Ostvarili su po 9 pobjeda, remija i poraza što im je dovoljno tek za sredinu ljestvice. Doigravanje za promociju je udaljeno 10 bodova te će se morati dodatno potruditi kako bi uspjeli u tom cilju. Bili su na dobrom putu kada su ostvarili 3 uzastopne pobjede koja je prekinuta u prošlom kolu kada su remizirali sa Karlsruherom, još jednim klubom koji se bori za ostanak. Hannover je jedna od najboljih gostujućih ekipa, ostvarili su 7 pobjeda, 1 remi i 6 poraza u 14 gostujućih utakmica. Više su osvojili bodova u gostima nego na domaćem terenu što znači da su opušteniji u gostima. U zadnja 4 gostovanja imaju 3 pobjede od kojih su dvije uzastopne u zadnja 2 gostovanja. 

Očekuje nas zanimljiva utakmica gdje će obje ekipe tražiti bodove koji su, ipak, potrebniji domaćinu Sandhausenu. Međutim, nisu u optimalnoj formi kako bi mogli nauditi Hannoveru koji je pronašao formu u zadnje vrijeme odnosno nastavili su tamo gdje su stali prije izbijanja krize. Očekujemo da su gosti bliže pobjedi nego domaćin koji se bori sa efikasnošću i postizanjem pogodaka uz skoro najgori vezni red. Hannover igra vrlo dobro u gostima što će potvrditi i na ovom gostovanju. Očekujemo njihov pozitivan rezultat tako da je prognoza azijski hendikep 0 (1.83 – bet365) na Hannover gdje u slučaju remija imamo povrat uloga. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Sandhausen - Hannover Klađenje