petak, 5. lipnja 2020.

Aves – Belenenses Klađenje

Nastavlja se prvenstvo i u portugalskoj Primeiri ligi gdje je prvenstvo prekinuto nakon 24 kola. Još je ostalo 10 kola do kraja gdje će se domaćin Aves boriti za ostanak dok će gosti iz Lisabona nastojati osvojiti koji bod kako bi dospjeli barem do sredine ljestvice. 


Prekid je došao u pravom trenutku za Aves koji su bili bez pobjede 5 kola od kojih su osvojili samo bod. Istina, nisu niti ranije bili nešto uspješniji ali su barem ostvarili 3 pobjede u prethodnih 10 utakmica. Takva slaba izdanja zacementirala su ih na posljednje mjesto sa 13 bodova te 9 bodova zaostatka za sigurnom zonom. Možda će to biti previše za njih jer su 13 bodova osvojili za 24 kola a sada skoro isti broj bodova za duplo manje utakmica. Najveći problem im je porozna obrana, primili su najviše pogodaka u ligi (47) što je gotovo 2 pogotka po utakmici. Na domaćem terenu imaju 3 pobjede i 9 poraza te imaju 4 poraza u nizu gdje nisu postigli pogodak u čak 3 utakmice. 

Belenenses je nakon serije poraza ušao u dobro razdoblje koje je prekinula pandemija korone. Imaju su niz od 4 utakmice bez poraza gdje su ostvarili 2 pobjede i 2 poraza. Vidno su pojačali obranu jer u zadnje 3 utakmice nisu primili pogodak što će im zasigurno dati samopouzdanja za naredne utakmice. Nalaze se u donjem dijelu ljestvice ali samo 4 boda ih dijeli od 8. mjesta gdje bi se sigurno osjećali ugodnije. U gostima su odigrali 12 utakmica gdje su osvojili 12 bodova uz 6 poraza. U posljednjem srazu sa Avesom slavili su na domaćem terenu dok su zadnji put u Avesu slavili davne 2006.g. 

Gledajući trenutnu formu prije korona krize i prekida prvenstva Belenenses je bio u boljem stanju. Vjeruju da mogu nastaviti gdje ih je korona zaustavila te ostati neporaženi i u ovoj utakmici. Aves je imao 3 mjeseca da poboljša formu ali pitanje je da li mogu to sa ovakvim igračkim kadrom. Dojma smo da su gosti bliže pobjedi pa ćemo tako i postaviti okladu, prognoza utakmice je azijski hendikep 0 (1.75 – bet365) na Belenenses gdje u slučaju remija imamo povrat uloga. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Aves - Belenenses Klađenje