subota, 6. lipnja 2020.

Dinamo Brest – Minsk Klađenje

U 12. kolu bjeloruske Premier lige sastaju se domaćin Dinamo Brest i gosti iz Minska. Dinamo Brest se nalazi na 6. mjestu sa 16 bodova dok Minsk ima 3 boda manje ali su na 12. mjestu. To samo govori kako je izjednačena bjeloruska liga gdje se u par kola može doći od začelja do vrha, i obrnuto. 


Dinamo se i dalje muči ove sezone gdje ne mogu povezati nekoliko dobrih rezultata tako da su osuđeni na osrednjost. Korona kriza, udarac slave na igrače nakon osvajanje titule, ne dovođenja adekvatnih igrača sve je to dovelo do stagnacije i mučenja na početku sezone. Nedavno su imali 3 poraza u nizu, i to 2 od BATE-a koji ih je porazio u finalu Kupa, ali su pobjedom u prošlom kolu prekinuli negativan niz. Pobjeda u gostima nad Ruhom donijela im je donekle mir pred naredne utakmice gdje će tražiti pobjede kojima bi došli do mjesta kojie vodi u europska natjecanja. Veliki problem im je u obrani koja rijetko završava utakmice bez primljenog pogotka. Ove sezone u prvenstvu samo dvije utakmice nisu primili pogodak što je premalo za klub koji brani naslov prvaka. 

Minsk se nalazi u donjem dijelu ljestvice ali sa kojim vezanim pobjedama lako mogu doći do gornjeg dijela ljestvice. I oni se bore sa oscilacijama u rezultatima jer ne uspijevaju napraviti pozitivan niz duži od dvije utakmice. Trenutno imaju dvije utakmice bez poraza gdje su prvo remizirali kod Gorodeye da bi sretno i spretno savladali Slutsk na domaćem terenu. U gostima igraju solidno gdje su osvojili 7 bodova iz 5 utakmica uz 7-6 gol razliku. I Minsk teško čuva mrežu jer su u 11 kola tek jednom nisu primili pogodak, i to baš protiv Slutska u zadnjem kolu. 

Dinamo je neporažen u zadnjih 8 međusobnih utakmica gdje su ostvarili 5 pobjeda te su postigli najmanje pogodak u tim susretima. 7 od 8 tih utakmica završilo je sa najmanje 3 postignuta pogotka ali općenito mreže rijetko miruju kada igraju ova 2 kluba. Forme su u sličnom stanju, obje momčadi dosta primaju ali i postižu tako da pogotke očekujemo i u ovom susretu. Obje sposobne su postići najmanje 1 pogodak dok veći pritisak očekujemo od domaćina koji je gotovo 4 godine neporažen od minska. Prognoza utakmice je kombinirana oklada da će obje ekipe postići pogodak na utakmici te da će biti više od 2.5 gola na utakmici (2.33 – unibet). Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Dinamo Brest - Minsk Klađenje