subota, 13. lipnja 2020.

Napoli – Inter Klađenje

Na redu je druga polufinalna utakmica gdje će Napoli braniti prednost iz prve utakmice kada su pobijedili Inter u Milanu. Juventus u finalu čeka boljeg iz ovog dvoboja te će finale odigrati sljedeće srijede. Napoli i Inter se nadaju prolasku ali vidjeti ćemo tko će se pridružiti Juventusu. 


Napoliju je korona poremetila planove jer su taman uhvatili najbolju formu pod Gattusom. Imali su 5 utakmica bez poraza gdje su porazili Inter u Kupu te odigrali neriješeno protiv Barcelone 1/8 finala Lige prvaka. U međuvremenu su ostvarili 3 pobjede u Serie te došli do 6. mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Što se Kupa tiče, ranije su eliminirali Lazio i Perugiu dvjema pobjedama na domaćem terenu. Napoli je posljednji put igrao u finalu Kupa 2014. g. kada su i osvojili zadnji put ovaj trofej. Nadaju se da će ponoviti taj uspjeh iako im neće biti lako u tom ostvarenju. 

Inter će imati težak zadatak u Napulju jer su u posljednjih 23 godine samo dvaput slavili na jugu Italije. Interu je korona stigla u pravo vrijeme jer su zaredali sa nekoliko poraza u zadnjih 5 utakmica. Osjetio se pad forme uslijed čega su, vjerojatno, ispali iz utrke za naslov prvaka ali ostaje im još dva natjecanje gdje mogu dići trofej, domaći Kup i Euroliga. Inter je Kup osvajao 7 puta a posljednji put 2011.g. što im je bilo i zadnje finale koje su igrali. 

Utakmice Napolia i Intera vrlo su zanimljive gdje je Inter nešto uspješniji ali Napoliu nedostaju 1 pobjeda kako bi izjednačio omjer u zadnjih 43 međusobne utakmice. Očekujemo utakmicu sa puno prilika gdje će Inter napadati kako bi nadoknadio nedostatak dok Napoli želi ulazak u finale čime bi donekle spasio sezonu. Ovo će im biti prva natjecateljska utakmica nakon 3.5 mjeseca te očekujemo uzbudljivu utakmicu iako će se igrati bez gledatelja. Obje ekipe su sposobne postići pogodak te očekujemo puno prilika i pogodaka sa obje strane. Zato je prognoza utakmice kombinirana oklada da će obje ekipe postići pogodak sa više od 2.5 gola na utakmici (2.15 – William Hill). Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Napoli - Inter Klađenje