petak, 26. lipnja 2020.

Osasuna - Leganes klađenje

Osasuna i Leganes će na El Sadaru odigrati svoj susret u 32. kolu La Lige. U prošli 15 ligaških susreta dosta su izjednačeni sa 7 pobjeda Osasune, uz 3 remija i 5 pobjeda Leganesa. 


Domaća ekipa sada u susret ulazi s 11. mjesta ljestvice i 38 osvojenih bodova uz gol razliku 36:46. Slavili su ove sezone 9 puta, uz 11 remija i 11 poraza. Raspodijelili su svoje bodove podjednako kući(20) i u gostima(18) i to je razlog zašto se nalaze na relativno sigurnom mjestu i razlog zbog kojega su vjerojatno osigurali ostanak u La Ligi već u ovom trenutku. Protiv Leganesa je Osasuna slavila u posljednje 3 domaće utakmice, a zabijali su im u svakoj od te tri utakmice 2 ili više golova. Slavili su u prošlom kolu protiv Alavesa(1:0) i tom pobjedom čini se osigurali svoj primarni cilj a to je ostanak u La Ligi. Neće biti Avile zbog ozlijede te kartoniranih Garcie i Sanjurjoa a upitni su Roncaglia, Ibanez i Martinez. 

Leganes je trenutno 19. momčad lige s 25 osvojenih bodova i nalaze se u teškoj borbi za ostanak. Slavili su ove sezone 5 puta, uz 10 remija i 16 poraz s gol razlikom 23:44. Na gostovanjima su ove sezone upisali tek 1 pobjedu, uz 6 remija i 8 poraz s gol razlikom 9:23. Ekipa su koja je zabila najmanje golova na gostovanjima(9), a ono što obilježava njihova gostovanja su prljave utakmice s puno prekida i faula. Predvode ligu po prosjeku kartona kao gosti, jer sudci u prosjeku pokažu 6,6 kartona po utakmici kada je Leganes gost. Adanas neće biti kartoniranog Bustinze, te ozlijeđenih Szymanowskog i Carilla. 

S obzirom na velik broj kartona uz dodatnu važnost utakmice za goste, kao i činjenicu da je djelitelj pravde mladi sudac Alberola sa tek 39 utakmice Primere u karijeri, koji u prosjeku tajde više od 4 kartona po susretu opravdano je očekivati još jednu prljavu utakmicu, punu faulova u kojoj će Alberolina bilježnica biti prilično ispunjena. Prognoza je stoga više od 6 kartona na utakmici. Ulog 4/10 (1,95 – Bet365). TipBy:gReek

Osasuna - Leganes klađenje