utorak, 16. lipnja 2020.

Stuttgart – Sandhausen Klađenje

Bundesliga 2. ide užurbanim koracima prema kraju prvenstva te nas očekuje zanimljiva borba oko mjesta što vode u razred više ali i razred niže. Stuttgart trenutno zauzima 3. mjesto sa 52 boda, mjesto što vodi u doigravanje za promociju dok je Sandhausen na sredini ljestvice na 10. mjestu sa 40 bodova. 


Unatoč poraz u prošlom kolu kod Karlsruhera, Stuttgart je još uvijek u igri za prva 2 mjesta što vode direktno u Bundesligu dok istovremeno moraju braniti 3. mjesto od Hedenheima. To je već druga utakmica bez pobjede nakon dvije uzastopne pobjede dok su u nastavku osvojili 7 bodova u 6 utakmica. Stuttgart vrlo dobro igra na domaćem terenu te je najbolja domaćinska ekipa te su posljednji put poraženu na domaćem terenu krajem listopada prošle godine. Odigrali su 15 utakmica na domaćem terenu, osvojili su 35 bodova te doživjeli tek 2 poraza uz 30-11 gol razliku. 

Sandhausen je dobro iskoristio stanku zbog korona virusa te su u nastavku jedna od najboljih ekipa odnosno ekipa u dobroj formi. Osvojili su 11 bodova u 6 utakmica te doživjeli tek 1 poraz i to u prvoj utakmici nastavka. Što znači da su neporaženi zadnjih 5 utakmica a potvrda dobre forme stigla je u prošlom kolu kada su remizirali sa liderom Arminim Bielefeld. U gostima su ostvarili 4 pobjede, 5 remija i 6 poraza ali imaju dvije pobjede na zadnja 2 gostovanja. 

Iako je Sandhausen uhvatio formu u nastavku ipak očekujemo od domaćina da dođe do sva 3 boda. Igraju vrlo dobro na domaćem terenu gdje su neporaženi već 9 utakmica i osvajaju bodove. Usto, imaju dodatni motiv za osvajanjem drugog mjesta što vodi direktno u Bundesligu te moraju nadoknaditi bod zaostatka za HSV-om. Očekujemo da će ostvariti željenu pobjedu te je prognoza utakmice azijski hendikep -0.75 na Stuttgart (1.74 – Cloudbet). Ulog 4/10. TipBy:dutch. 

Stuttgart - Sandhausen Klađenje