utorak, 23. lipnja 2020.

Torino – Udinese Klađenje

Talijani su među posljednjima nastavili prvenstvo tako da ih u mjesec dana očekuje ubojiti ritam kako bi natjecanja završila početkom kolovoza kako je predviđeno. U borbi za ostanak našli su se Torino i Udinese koji će u međusobnom susretu odlučiti tko će imati prednost u zadnjih 11 kola. Torino se nalazi na 15. mjestu sa 28 bodova dok je isti broj bodova osvojio i Udinese koji se nalazi mjesto iznad domaćina. 


Torino je već odigrao jednu utakmicu nakon prekida zbog korone te su prošle subote remizirali sa Parmom. Bio im je to prvi bod nakon 6 uzastopnih poraza što je i razlog zašto se nalaze blizu zone ispadanja. Napravili su neke promjene u momčadi, među kojima je značajnija povratku igranja sa dva napadača. To im se mogli isplatiti već protiv Parme da je Belotti pogodio kazneni udarac početkom drugog dijela. Ovako će prvu pobjedu tražiti protiv Udinesea koji se loše osjeća u gostima pogotovo protiv jačih momčadi. Torino je na domaćem terenu odigrao 13 utakmica gdje su ostvarili 4 pobjede, 3 remija i 6 poraza. Protiv Udinesea na domaćem terenu imaju samo 1 poraz u zadnjih 8 utakmica gdje su čak 6 puta sačuvali mrežu netaknutom. 

Udinese je također duži niz bez pobjede, zadnji put su pobijedili prije 5 mjeseci odnosno 7 kola nisu osvojili sva 3 boda. Ipak, imaju nešto bolji učinak od Torina jer su remizirali zadnje 4 utakmica pa su osvojili neke bodove. To im je dovoljno tek za 14. mjesto koje trenutno drže odnosno imaju 3 boda više od zone ispadanja. Najveći problem im je neefikasan napad koji je uz SPAL postigao najmanje pogodaka u Serie A. Također, loše igraju u gostima gdje su u 13 utakmica osvojili samo 8 bodova. Značajnije je da su protiv klubova koji nisu novopridošli, ove sezone u gostima od 10 utakmica doživjeli čak 8 poraza. Zadnja 2 gostovanja su remizirali pa zasigurno ne bi imali protiv osvajanju još jednog boda, pogotovo protiv izravnog konkurenta. 

Obje ekipe su očekivale više od ove sezone gdje su trebali napraviti još jedan korak naprijed. Ovako se trenutno bore za ostanak te nas očekuje zanimljiva utakmica gdje će obje ekipe nastojati, prvenstveno, izbjeći poraz. Ipak, više očekujemo od Torina koji je napravio neke promjene u momčadi što se vidjelo u zadnjoj utakmici. Torino igra dobro protiv Udinesea, iako su poraženi u zadnjoj utakmici. Ipak, Torino je znao iskoristiti domaći teren što očekujemo i u ovoj utakmici. Udinese teško osvaja bodove u gostima, pogotovo protiv boljih ekipa tako da očekujemo uspjeh domaće ekipe. Torino je bliže pobjedi, očekujemo uspjeh domaćih ali okladu ćemo postaviti nešto opreznije. Prognoza utakmice je azijski hendikep -0.25 (2.15 – 1xBet) na Torino gdje u slučaju remija gubimo pola uloga. Ulog 4/10. TipBy:dutch. 

Torino - Udinese Klađenje