nedjelja, 5. srpnja 2020.

Burnley - Sheffield klađenje

Burnley će na Turf Mooru u 33. kolu Premiershipa ugostiti Sheffield. Ovo će im biti 2. ligaški susret, a do sada su u jedinom slavili Bladesi. Ukupno su do sada odigrali 22 službene utakmice, a Claretsi su upisali 8 pobjeda, uz 3 remija i 11 slavlja Sheffielda. 


Trenutno su domaći u dobroj formi s dvije pobjede u nizu, protiv Palacea(1:0) i Watforda(1:0) te se nalaze na sigurnom 10. mjestu s 45 osvojenih bodova. Ove su sezone slavili 13 puta, uz 6 remija i 13 poraza s gol razlikom 36:45. Momčad Seana Dychea nije više onako čvrsta kao prije nekoliko sezona, ni može zagorčati život svakoj ekipi na Turf Mooru. 8 su puta ovdje slavili, uz 2 remija i 6 poraza, a neporaženi su na domaćem terenu u posljednjih 5 ligaških okršaja. Štoviše Burnleyeva forma je sjajna i neporaženi su Claretsi u 9 od posljednjih 10 ligaških utakmica. Protiv Sheffielda su dobili posljednje 3 službene utakmice na domaćem terenu. Neće biti jedino Barnesa i Gibsona. 

Sheffield s druge strane, nakon pauze zbog korone nije ni približno dobar kao prije. Upisali su 2 uvjerljiva poraza od Uniteda(0:3) i Newcastlea(0:3) te samo remi kod Aston Ville(0:0) na gostujućim utakmicama nakon stanke. Pobijedili su u prošlom kolu Tottenham(3:1) no na svom terenu. Trenutno su, nakon 12 pobjeda, 11 remija i 8 poraza uz gol razliku 33:32 na 8. mjestu s 47 osvojenih bodova, i europska mjesta su sve dalje, što je ipak realnost Bladesa. Glavni cilj je bio izboriti ostanak, i to su davno učinili. Bladesi nisu zabijali niti jedan gol u čak 5 od posljednjih 7 gostovanja, a bez pobjede su u čak 4 od posljednjih 5 gostujućih utakmica. Wilder neće moći računati na Lundstrama, Freemana i najvažnije Flecka, što je veliki udarac ambiciji gostujuće ekipe. Upitan je O'Connell. 

Očekujem danas jednu pravu tvrdu englesku utakmicu na Turf Mooru, u kojoj će se bolje snaći ipak domaći. Prognoza je stoga azijski hendikep 0 na Burnley. Ulog 4/10 (2,04 – Bet365). TipBy:gReek

Burnley - Sheffield klađenje