srijeda, 8. srpnja 2020.

Fiorentina – Cagliari Klađenje

Borbu za gornji dio ljestvice vode Fiorentina i Cagliari a prvenstveno žele izbjeći ugroženu zonu odnosno zonu ispadanja. Fiorentina je trenutno na 13. mjestu sa 34 boda dok je Cagliari nešto bolje plasiran, ima 5 bodova više na 11. mjestu. 


Fiorentina je u prošlom kolu pobijedila Parmu golovima iz kaznenih udaraca te su time prekinuli niz od 5 utakmica bez pobjede. U nastavku su odigrali 3 utakmice te su osvojili samo bod. Fiorentina se i drugu sezonu muči ali dojma samo da bi ranije mogli osigurati ostanak te možda i završiti u gornjem dijelu ljestvice. Na domaćem terenu imaju 5 pobjeda i poraza uz 9 remija sa 25-19 gol razlikom. Ipak, još više moraju poboljšati domaću formu jer su bez pobjede u zadnjih domaćih utakmica osvojivši samo 3 boda. Protiv Cagliaria neće biti suspendiranog Pezzelle te ozlijeđenog Benasssia. 

Cagliari je pod Zengom postao čvrsta momčad koju je postalo teško pobijediti. U nastavku su odigrali 5 utakmica, doživjeli su 2 poraza (Verona i Atalanta) ali su osvojili 7 bodova. U prošlom kolu su minimalno poraženi od Atalante gdje su pokazali da se mogu nositi sa najjačim ekipama Serie A. Nešto lošije igraju u gostima gdje su ostvarili samo 4 pobjede, osvojili su 19 bodova iz 15 utakmica uz 19-20 gol razliku. U zadnjih 10 gostovanja ostvarili su samo 1 pobjedu (SPAL), najviše su remizirali (5) te imaju 4 poraza. Imaju dosta izostanaka u momčadi tako da neće biti suspendiranog Carbonia te ozlijeđenih Pereiroa, Ceppitellia, Pellegrini Lua, Olive i Pavolettia. 

Iako je Cagliari nešto bolje plasiran, Fiorentina je pobjedom u prošlom kolu navijestila bolje igre, formu pa i plasman. Na ruku im ide lošija forma Cagliaria u gostima te lošija izdanja na Artemio Franchiu. Fiorentina je u zadnjih 20 domaćih utakmica doživjela samo 2 poraza od Cagliaria te imaju 15 pobjeda. Očekujemo da će ih pobjeda nad Parmom dići u formi te protiv izravnog konkurenta za gornji dio ljestvice ostvariti još jednu pobjedu. Dojma smo da je domaćin bliže pobjedi te je prognoza utakmice jedinica na Fiorentinu (1.91 – unibet). Ulog 4/10. TipBy:dutch. 

Fiorentina - Cagliari Klađenje