subota, 4. srpnja 2020.

Inter – Bologna Klađenje

Inter u 30. kolu dočekuje Bolognu te se nadaju novoj pobjedi kako bi i dalje držali nade za osvajanje naslova. Trenutno su na 3. mjestu sa 64 boda, imaju 11 bodova manje od Juventusa ali i utakmicu manje, dok je Bologna na sigurnom 11. mjestu sa 38 bodova. 


Inter je u nastavku odigrao 5 utakmica gdje su ostvarili 3 pobjede i 2 remija. Znači neporaženi su ali su ti remiji bili ravni porazu jer su eliminirani u Kupu (Napoli) dok su u prvenstvu izgubili korak sa vodećim dvojcem. Inter još uvijek drži nade i sanja o novom Scudettu ali biti će jako teško jer Juventus ima osjetnu prednost iako ima još 9 kola do kraja. U prošlom kolu su demolirali posljednju Bresciu sa 6 golova iako su igrali u kombiniranom sastavu. To samo govori da su još uvijek skoncentrirani na osvajanje prvog mjesta. Inter na domaćem terenu igra solidno, imaju tek 1 poraz (Juventus) uz 9 pobjeda i 5 remija. U posljednjih 6 utakmica na domaćem terenu imaju 3 pobjede i 3 remija. Inter će igrati protiv Bologne bez suspendiranog Škriniara te ozlijeđenih Sensia, Mosesa i Vecina dok je upitan nastup Brozovića. 

Bologna se nalazi na sredini ljestvice što i odgovara rezultatima koje imaju u zadnje vrijeme pogotovo u nastavku. U zadnje 3 utakmice imaju pobjedu (Sampdoria), remi (Cagliari) i poraz (Juventus). Još uvijek imaju šanse za Europa ligu odnosno najmanje 6. mjesto ali moraju popraviti formi i zaredati sa nekoliko pobjeda. U gostima imaju po 6 pobjeda i poraza uz 2 remija, pobjede u gostima su uglavnom bile protiv ekipa iz donjeg dijela ljestvice. Svakako su opasni na gostovanjima, dosta su efikasni, u 4 od 6 gostovanja postigli su najmanje 2 pogotka što može biti upozorenje Interu. Bologna će u Milanu igrati bez ozlijeđenih Mbayea, Polia, Santandera i Skov Olsena. 

Inter je dobar i jak na domaćem terenu što će morati potvrditi protiv Bologne. Ukoliko i dalje žele ostati u utrci za naslov nema prostora kiksu te im odgovara samo pobjeda. Očekujemo da će Inter pokazati istu igru kao i protiv Brescie, možda ne tako uvjerljivo ali dovoljno uvjerljivo za veliku pobjedu. Inter je poražen samo jednom u zadnjih 12 međusobnih susreta, u zadnjem dvoboju imaju pobjedu koju su ostvarili u gostima. Inter je i dalje kvalitetnija i kompletnija ekipa te isto očekujemo da će pokazati u ovom dvoboju. Očekujemo uvjerljivu pobjedu te je prognoza azijski hendikep -1 (1.75 – unibet) na Inter. Ulog 4/10. TipBy:dutch. 

Inter - Bologna Klađenje