petak, 24. srpnja 2020.

Napoli – Sassuolo Klađenje

Zanimljiva nas utakmica očekuje u Napulju gdje domaćin Napoli dočekuje Sassuolo. Napoli je ispred Sassuoloa na 7. mjestu sa 56 bodova dok Sassuolo zauzima 8. mjesto sa 48 bodova. Popriličan je razmak između ove svije momčad tako da neće biti promjene mjesta do kraja sezone. 


Napoli je nakon osvajanja Kupa nastavio sa dobrim igrama ali u posljednje vrijeme ne izgledaju više tako uvjerljivo. U zadnja 4 kola ostvarili su tek jednu pobjedu (Udinese) te osvojili 5 bodova. Time su dozvolili Milan da ih pretekne na ljestvici i već ostvari prednost od 3 boda. Napoli ima šanse vratiti se među prvih 6 ekipa sa realnim šansama za osvajanje i 5. mjesta. Ipak, za njih je važnije uspješno završiti prvenstvo kako bi stvorili momentum pred važnu utakmicu sa Barcelonom u Ligi prvaka. Napoli na domaćem terenu ima 8 pobjeda, 3 remija i 6 poraza uz 26-23 gol razliku. Ove kalendarske godine su bili prilično uspješni na domaćem terenu gdje su u zadnjih 7 domaćih utakmice postigli najmanje 2 pogotka. Istina, u svakoj toj utakmici su primili najmanje pogodak što potvrđuje da imaju problema u obrani. Napoli nema problema sa izostancima tako da će protiv Sassuoloa nedostajati tek Llorente. 

Sassuolo je donedavno bio kandidat za Europa ligu ali su odustali od borbe nakon loša zadnja 3 kola. U 3 utakmice osvojili su tek 2 boda te dozvolili Milanu da se odvoji od njih ostavivši im popriličan zaostatak. U nastavku su odigrali 10 susreta gdje su ostvarili 4 pobjede, 4 remija i 2 poraza. Posebno su bili uspješni u gostima gdje su neporaženi u zadnjih 5 gostujućih utakmica. Vrlo su efikasni u gostima, zadnjih 7 utakmica su postigli najmanje pogodak ali su i primili najmanje pogodak. Sassuolo može opušteno odigrati samu završnicu prvenstva što ih čini opasnim suparnikom. Kod Sassuoloa suspendiran je Bourabia dok su ozlijeđeni Romagna, Boga, Chiriches, Defrel i Obiang. 

Napoli je neporažen u zadnjih u zadnjih 9 međusobnih susreta gdje su ostvarili 5 pobjeda. Obje ekipe su efikasne, postižu pogotke u gotovo svakoj utakmici što očekujemo i u ovom dvoboju. Napoli je odigrao sa najmanje 3 gola na zadnjih 7 domaćih utakmica gdje su postigli najmanje 2 pogotka. I Sassuolo je efikasan odnosno igra utakmice sa velikim brojem golova gdje su u zadnjih 11 susreta čak 10 završilo sa najmanje 3 pogotka. Ista stvar je i u gostima gdje su u zadnjih 10 susreta, 8 odigrali sa najmanje 3 pogotka. To nam sve govori kako nas očekuje zanimljiva utakmica sa udarcima i pogocima sa obje strane. Očekujemo da će Napoli nastaviti sa efikasnim igrama dok će Sassuolo znati iskoristiti sve slabosti Napolijeve obrane. Očekujemo pogotke sa obje strane tako da je prognoza utakmice kombinirana oklada da će obje ekipe postići pogodak u utakmici sa više od 2.5 gola (1.83 – bet365). Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Napoli - Sassuolo Klađenje