srijeda, 29. srpnja 2020.

Sassuolo – Genoa Klađenje

Unatoč lošijim rezultatima u posljednje vrijeme Sassuolo nije pao na prvenstvenoj ljestvici tako da su i dalje na 8. mjestu sa 48 bodova. Odustali su od borbe za Europa ligu dok su daleko od zone ispadanja. Blizu opasne zone je upravo Genoa koja ima 36 bodova na 17. mjestu, samo 4 boda više od ugroženog Leccea. 


Sassuolo je u jednom trenutku bio kandidat za Europa ligu ali nakon što su osvojili samo 4 boda u zadnje 4 utakmice ostaje im borba za sredinu ljestvice. U nastavak su ušli porazom od Atalante da bi u narednih 8 utakmica ostvarili 4 pobjede i 4 remija. Zadnja 2 susreta su izgubili od Milana i Napolija. U Napulju su poraženi od domaćina nakon što im je VAR poništio 4 gola zbog zaleđa. To zasigurno djeluje frustrirajuće i pitanje je kako će odgovoriti domaći igrači koji već polako planiraju godišnji odmor. Sassuolo do kraja prvenstva ima dvije domaće utakmice kako bi poboljšali učinak na domaćem terenu gdje su ostvarili 7 pobjeda i osvojili 24 boda iz 17 domaćih utakmica. U zadnjem domaćem susretu poraženi su od Milana. Kod domaćina zbog ozljeda neće biti Obianga, Romagne, Defrela i Chirichesa dok su upitni Muldur i Boga. 

Genoa se nalazi blizu zone ispadanja sa 4 boda više od Lecce ali i boljim međusobnim omjerom u slučaju da budu bodovno izjednačeni. Potrebna su im još 2 boda kako bi osigurali ostanak ali u slučaju neuspjeha Leccea u ovom kolu, Genoa bi i porazom ostala u ligi. Ipak, trebaju napraviti sve kako bi ovisili samo o svojim rezultatima tako da vrijedno moraju osvajati bodove. Idu na gostovanje kod Sassuoloa koji je digao ručnu u zadnje vrijeme te ovdje vide svoju priliku. Genoa je poražena u posljednjem kolu od Intera dok su ranije osvojili 9 bodova iz 4 utakmice. U gostima su ostvarili 3 pobjede uz 8 remija tako da su osvojili 17 bodova u 18 gostujućih utakmica. U zadnjih 8 gostovanja poraženi su tek jednom dok su pobijedili 3 utakmice i remizirali 4. Nemaju problema sa ozljedama tako da neće biti tek Radovanovića. 

Iako je Sassuolo bolja momčad fokus im je daleko od igrališta i pobjeda. Igraju bez motiva jer su otpali iz borbe za Europa ligu a daleko su od opasne zone. Genoa se bori za ostanak u ligi te očekujemo njihov maksimalan angažman, kao što su pokazali u zadnjih nekoliko utakmica. Očekujemo da će gosti ostati neporaženi a mogli bi i do pobjede protiv opuštenog domaćina. Bodovi su važniji gostima tako da njih i vidimo bliže pobjedi. Stoga je prognoza azijski hendikep 0 (2.30 – unibet) na Genou gdje se u slučaju remija, ulog vraća. Ulog 3/10. TipBy:dutch. 

Sassuolo - Genoa Klađenje