četvrtak, 9. srpnja 2020.

Verona – Inter Klađenje

Inter ide na popravni ispit kod Verone koja je također poražena prije nekoliko dana. Domaćine je trenutno na 9. mjestu sa 42 bodova dok Inter pao na 4. mjesto sa 64 boda ali i utakmicom manje od Atalante pa je moguć njihov povratak na treće mjesto. 


Verona je poražen u posljednjem kolu kod posljednje Brescie čime su potvrdili oscilirajuću formu koju trenutno imaju. U nastavku su odigrali 5 utakmica gdje su ostvarili dvije pobjede i poraza uz remi. Ovi porazi malo su ih usporili i udaljili od borbe za 6. mjesto za kojim trenutno imaju 9 bodova zaostatka. Još uvijek se mogu nadati ali ne smiju gubiti bodove pogotovo protiv slabijih ekipa. Verona na domaćem terenu igra vrlo dobro, imaju 8 pobjeda u 15 domaćih utakmica te su osvojili 27 bodova uz 22-17 gol razliku. U zadnjih 6 domaćih utakmica ostvarili su 5 pobjeda te su samo jednom poraženi, i to od Napolia. Zbog ozljeda nedostupni su Eysseric, Salcedo i Borini. 

Inter je postao nepredvidljiv u posljednje vrijeme jer nakon demoliranja Brescie sa 6 golova uspjeli su doživjeti poraz u sljedećem kolu od Bologne. Imali su neko vrijeme i igrača više ali nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak te su upisali četvrti poraz u Serie A. Time su dozvolili da ih sustigne i prestigne Atalanta koja ima 2 boda ali i utakmicu više. Ukoliko pobijede Veronu došli bi na 8 bodova zaostatka čime bi bili u nekim kalkulacijama za prvo mjesto ali realnije je borba za treće mjesto. Inter igra vrlo dobro u gostima, ostvarili su 10 pobjeda u 14 gostujućih utakmica te osvojili 32 boda u gostima. U nastavku su odigrali samo jednu utakmicu u gostima gdje su pobijedili Parmu. Suspendirani su Bastioni i D'Ambrosio dok su ozlijeđeni Barella, Sensi i Moses. 

Obje ekipe su poražene u zadnjoj utakmici pa će tražiti nove bodove u međusobnom susretu. Inter je bolji u međusobnim utakmicama, ukupno su doživjeli samo 4 poraza u 57 utakmica dok u zadnjih 18 utakmica imaju 15 pobjeda i 3 remija. Uz dobru formu u gostima očekujemo da će Inter doći do nove pobjede kojom bi se vratio na treće mjesto. Iako je Verona poboljšala domaću formu i dobro igra na svom stadionu ipak je Inter kvalitetnija ekipa koja je bliže pobjedi. Očekujemo gostujuću pobjedu te je prognoza utakmica dvojka na Inter (1.70 – unibet). Ulog 4/10. TipBy:dutch. 

Verona - Inter Klađenje