nedjelja, 27. rujna 2020.

Cadiz – Sevilla Klađenje

Favorizirana Sevilla igra svoju prvu prvenstvenu utakmicu na gostovanju kod Cadiza. Gosti su bez plasmana jer nisu odigrani niti jednu utakmicu dok je Cadiz sa 3 boda iz dvije utakmice na 10-om mjestu.


Cadiz je promovirani klub iz Segunde Division koji je porazom započeo novu sezonu LaLige. Bili su poraženi na domaćem terenu od Osasune ali zato su u sljedećem kolu pobijedili Huescu na gostovanju. Bila je prva pobjeda u najvišem razredu španjolskog prvenstva nakon 14 godina. Iako su imali mali posjed lopte uspjeli su iskoristiti svoje prigode ponajviše zahvaljujući veteranu Negredu te drugom strijelcu Pombu. Negredu je ovo drugi povratak u španjolski nogomet te mu predstoji teška utakmica protiv bivšeg kluba. Kod domaćina zbog ozlijede nedostupan je Quezada.


Sevilla je zbog produžene euro sezone propustila nekoliko uvodnih kola LaLige tako da ih premijerna utakmica čeka na gostovanju kod Cadiza. Sevilla je kao pobjednik Europa lige prije nekoliko dana igrao Europski Superkup protiv pobjednika Lige prvaka, minhenskog Bayerna. Sevilla se dobro držala u toj utakmici, imali su početno vodstvo te su u produžecima pali pred moćnim Nijemcima. Sevilla je do utakmice sa Bayernom imala niz od 21 utakmice bez poraza svih natjecanja. I u ovu sezonu ulaze kao jedan od kandidata za sam vrh ljestvice a puno bi im mogao pomoći povratnik Rakitić. Zbog ozljeda nedostupni su Corchia i Perez.


Sevilla je favorit protiv Cadiza iako treba biti oprezan jer im je ovo prva prvenstvena utakmic. Sevilla je pobijedila u zadnja 4 susreta sa Cadizom te su doživjeli samo 1 poraz u gostima. Gostima imaju dobro izbalansiranu ekipu sa dobrim trenerom koja će i ove godine biti jedan od kandidata za vrh ljestvice. Očekujemo da će opravdati ulogu favorita koja ima sa pravom pripada. Držali su vrlo dobro protiv najjače europske ekipe pa možemo očekivati da će se znati obračunati sa Cadizom. Očekujemo gostujuću pobjedu te je prognoza utakmice dvojka na Sevillu (1.80 – unibet). Ulog 4/10. TipBy:dutch.

Cadiz - Sevilla Klađenje