petak, 18. rujna 2020.

Everton - WBA Klađenje

Susret dvije momčadi koje su novu sezonu Engleske Premijer lige otvorile potpuno suprotno, Everton odličnom utakmicom i pobjedom (0:1) na gostovanju kod Tottenhama i WBA teškim porazom (0:3) na svom terenu od Leicestera.


Everton već nekoliko sezona igra ispod očekivanja i svog potencijala ali vrlo je moguće da ovu sezonu uz Ancelottija na kormilu i ovih nekoliko pravih pojačanja poput J.Rodrigueza, Allana i Doucourea, napokon naprave toliko očekivani iskorak. Utakmica protiv Tottenhama je bila vrlo dobra, ali bez pobjede i protiv WBA neće im puno značiti.


WBA je uz jako puno sreće završio u Premijer ligi, a dojma smo da baš i nisu bili spremni za to. Sami čelnici su za cilj prošle sezone u Championshipu stavili stabilizaciju kluba, afirmaciju par igrača i neku sigurnu poziciju u gornjoj polovici tablice. Međutim, Bilić je uspio klub vratiti u Premijer ligu, ali to ne znači i da će se tu dugo zadržati. Bez pravih pojačanja realnost je teška borba za opstanak i vrlo vjerojatno povratak u drugu ligu.


WBA je protiv Leicestera pokazao da nije bez razloga glavni favorit za ispadanje iz lige. S druge strane Everton je klub koji kvalitetom definitivno spada u gornji dio tablice, a ako stvarno idu u smjeru jedne prave sezone, utakmice protiv momčadi iz donjeg dijela jednostavno moraju pobijediti. Naš Tip Dana je pobjeda Evertona, Azijski hendikep - 1 (1,90 - Cloudbet). Ulog 4/10. TipBy:KP.
Everton - WBA Klađenje
Everton - WBA Klađenje