utorak, 29. rujna 2020.

Huesca - Atletico Madrid Klađenje

Luis Suarez je u svom prvom nastupu za Atletico, u samo 20-ak minuta na terenu, zabio dva gola i upisao asistenciju. Dokazao je da u njemu još uvijek ima želje za igrom i gladi za postizanjem golova koju već dugo nismo vidjeli dok je bio u dresu Barcelone.


Atletico Madrid je sa Suarezom dobio ogromno pojačanje i mislim da nakon 6:1 protiv Granade već u prvom kolu možemo reći da će biti konkurentni borac za naslov prvaka. Samo prisustvo top igrač poput Suareza podigne cijelu momčad na viši nivo, jer činjenica je da je Atletico izgledao dobro i dok je on bio na klupi. Zabit šest golova u LaLigi nije jednostavno, pogotovo Granadi koja je prošle sezone bila jedna od najvećih iznenađenja. Za razliku od Atletica kojem je ovo bila prva, oni su odigrali već dvije utakmice LaLige i dvije Europa lige, i upisali sve četiri pobjede.


Huesca je kao prvak Segunde izborila nastup u LaLigi, a mora se reći da im je dosta dobro krenulo. U tri utakmice su ostvarili dva remija (Villarreal, Valencija) i jedan poraz (Cadiz). Oba remija su ostvarili na gostovanju, kod na papiru jačih protivnika i to je odličan uspjeh, ali treba reći i da je domaći poraz 0:2 od Cadiza razočarao. Huesca je tvrda i dobro organizirana momčad koja je pokazala da se može nositi sa momčadi koje spadaju u gornji dio tablice, ali još nisu igrali protiv top ekipe poput Atletica.


Po mom mišljenju Atletico kakvog smo gledali u prvom kolu je favorit protiv svih ekipa LaLige osim Barce i Reala. Očekujem pobjedu, možda ne opet sa 4-5 razlike, ali 2-3 su realna pogotovo ako Atletico zabije rani pogodak. Tip Dana je Azijski hendikep –1 (1,83 - Bet365). Ulog 4/10. TipBy:KP. 
Huesca - Atletico Madrid Klađenje
Huesca - Atletico Madrid Klađenje