petak, 18. rujna 2020.

Manchester Utd - Crystal Palace Klađenje

Manchester United sezonu otvara utakmicom protiv Crystal Palacea, sa tjedan dana više odmora zbog sudjelovanja u polufinalu Europske lige. Palace je svoju sezonu otvorio 1:0 pobjedom protiv Southamptona.


ManUtd ulazi u još jednu sezonu bez nekih velikih pojačanja ali sa istom ambicijom, a to je pozicija u top 4. Prošlu sezonu su završili u odličnoj formi sa 14 utakmica bez poraza (9W,5D). Prva utakmica nove sezone im je tradicionalno jako dobra, zadnjih pet su pobijedili, a u zadnje četiri su zabili preko dva gola.


Crystal Palace je svoju sezonu već počeo i to pobjedom protiv favoriziranog Southamptona. Standardna igra Palacea kada nije favorit i ne očekuje se od njih da vode glavnu riječ, predaju loptu protivniku i igraju na kontru. A ta kontra koju vode ili Zaha sa jedne strane ili Townsend sa druge je jako i ubojito oružje. Osjetio je to već i ManUtd, prošle godine su na svom terenu izgubili od Palacea rezultatom 1:2.


Ovo bi mogla biti teška utakmica za ManUtd jer se očekuje pobjeda, nastavak prošlogodišnje forme i tradicionalno jako otvaranje nove sezone. S duge strane Palace je vrlo opasan protivnik kada nije favorit i igra bez rezultatskog pritiska. Zaha će sigurno biti vrlo motiviran protiv svog bivšeg kluba i vjerujmo da Palace može dati barem jedan gol. Ako tome dodamo i dva koja je ManUtd zabio na zadnje četiri utakmice na svom otvaranju sezone, dođemo do naše prognoze. Tip Dana je kombo oklada, Oba daju gol i Over 2,5 gola (2,40 - Bet365). Ulog 4/10. TipBy:KP.
Manchester Utd - Crystal Palace Klađenje
ManUtd - Crystal Palace Klađenje