nedjelja, 20. rujna 2020.

Montpellier – Angers Klađenje

U 4. kolu Lige 1 Montpellier na svom travnjaku dočekuje Angers gdje će tražiti treću uzastopnu pobjedu, i to na domaćem terenu. Obje ekipe su osvojile 6 bodova s tim da je Montpellier bolje plasiran na 6-om mjestu dok Angers zauzima 9-u poziciju na ljestvici.


Montpellier je osvojio 6 bodova iz dvije utakmice i to nakon dvije domaće pobjede. Nakon poraza od Rennesa u prvom kolu, u naredna 2 domaća susreta porazili su Nice i Lyon. Posebno je značajna pobjeda nad Lyonom koji se smatra kao jedan od kandidata u lovu na nedodirljivi PSG. Montpellier je samo potvrdio odličnu domaću formu iz prošle sezone kada su bili među boljim. U 14 domaćih utakmica ostvarili su čak 10 pobjeda a doživjeli tek 2 poraza. Vjerujemo kako mogu nastaviti sa pobjedničkom serijom i protiv Angersa gdje neće igrati suspendirani Hilton.


Angers je također skupio dvije pobjede iz 3 kola ali njihovi suparnici su bili znatno slabiji od Montpellierovih tako da možemo reći kako je Montpellier najjači njihov suparnik dosad. Angers je u prvom kolu pobijedio Dijon u gostima, zatim izgubio kod kuće od Bordeauxa da bi u posljednjem kolu minimalno pobijedili Reims. Iako su u prvom kolu pobijedili Dijon na gostovanju tek su malo popravili dojam igranja u gostima. Inače, u zadnjih 11 gostujućih prvenstvenih utakmica imaju tek 3 pobjede uz čak 5 poraza. U zadnja 2 gostovanja imaju pobjede ali teško da će doći i do treće. Kod Angersa suspendiran je Thomas dok su ozlijeđeni ili upitni Pereira Lage, Alioui i Taibi.


Gledaju ukupni dojam u prva 3 kola možemo konstatirati da je Montpellier lagani favorit. Igraju dobro na domaćem terenu gdje rijetko gube bodove a to su nedavno pokazali Nici i Lyonu. Angers se teško snalazi u gostima iako su neporaženi i zadnja 2 gostovanja koja su igrali protiv slabijih protivnika. Očekujemo da će domaćin iskoristiti svoje brojne prigode koje stvaraju te osigurati pobjedu pa makar i bila minimalna. Očekujemo domaću pobjedu te je prognoza utakmice jedinica na Montpellier. Ulog 4/10 (2.10 – unibet). TipBy:dutch.

 

Montpellier - Angers Klađenje