subota, 19. rujna 2020.

Villarreal – Eibar

Nakon neuspjeha protiv Huesce u premijernom kolu nove sezone LaLige, Villarreal ima popravni kada na domaćem terenu dočekuje Eibar u 2. kolu. Eibar je također remizirao na domaćem terenu protiv Celte u remiju bez golova. Trenutno su oba kluba oko sredine ljestvice ali nakon nekompletnog kola gdje su vodeći klubovi bili izuzeti zbog kasnijeg završetaka prethodne sezone.


Villarreal je prošle sezone završio na 5. mjestu sa osjetnim zaostatkom za vodećom četvorkom. Ovo ljeto su bili prilično aktivni u prijelaznom roku te su dovedeni Estupinan, Coquelin, Parejo i Kubo. Sa ovim pojačanjima trebali bi napasti najmanje četvrto mjesto koje bi im osiguralo povratak u Ligu prvaka. U prvom kolu su remizirali sa Huescom na domaćem terenu tako da novi trener Emery još uvijek traži prvu pobjedu na klupi Žute podmornice. Villarreal je u zadnje 3 domaće utakmice protiv Eibara ostvario 3 uvjerljive pobjede bez primljenog pogotka te isto očekujemo i u ovoj utakmici. Protiv Eibara neće biti ozlijeđenih Pene, Al. Morena i Guerra dok su upitni nastupi Bacce i Coquelina.


Eibar je sezonu otvorio domaćim remijem bez golova protiv Celte. Odigrali su slabu utakmicu sa malo udaraca na gol te su još ostali bez Pape Diopa koji je dobio crveni karton. Eibar je prethodnih sezona završavao na 9-om do 12-tog mjesta tako da prošlosezonski plasman na 14-om mjestu mogu smatrati neuspjehom. I oni će ove sezone nastojati napraviti iskorak ali prema gornjem dijelu ljestvice gdje bi tražili plasman u Europa ligi. Osim suspendiranog Pape Diopa nedostupni su ozlijeđeni Cubero i Valdez dok je upitan Arbilla.


Villarreal je kvalitetnija ekipa koja će tražiti prvu pobjedu ove sezone. Nakon kiksa protiv Huesce domaćin će se nastojati iskupiti jer bi gubitak bodova i protiv Eibara ozbiljno protresao ambicije Villarreala za boljim mjesto od petog kojeg su osvojili prošle sezone. Villarreal je bio uvjerljiv u zadnje 3 domaće utakmice protiv Eibara pa očekujemo nastavak te serije. Očekujemo domaći uspjeh, sve osim pobjede bilo bi iznenađenje tako da je prognoza utakmice azijski hendikep -0.75 na Villarreal (1.81 – bet365). Ulog 4/10. TipBy:dutch.

 

Villarreal - Eibar Klađenje