petak, 2. listopada 2020.

Atletico Madrid - Villarreal Klađenje

Nakon što su me preko tjedna razočarali i odigrali samo 0:0 na gostovanju kod Huesce, nastavljam sa klađenjem na Atletico Madrid.


Atletico Madrid je sezonu otvorio izvrsno, ne lošoj momčadi Granade su zabili šest golova, da bi odmah u idućoj utakmici sve pokvarili i odigrali 0:0 kod novog prvoligaša Huesce. Da bi ta utakmica mogla biti tvrda, upozoravao je neriješen (1:1) rezultat koji je Huesca odigrala sa Valencijom i Villarrealom. No ipak, ne mogu se oteti dojmu da je i Simeone svojim rotacijama podcijenio domaćina. Jer pravilo da se momčad koja pobjeđuje ne dira nije poštivao i najbolje igrače (Correu, Costu, Kokea, Carrasca) iz prve utakmice ostavio je na klupi. Možda ih je htio odmorne računajući da bi Villarreal ipak trebao biti jači protivnik. Da bi se ta kalkulacija pokazala barem djelomično uspješnom, u ovoj utakmici moraju uzeti tri boda.


Villarreal je solidno ušao u novu sezonu, u četiri kola upisali su dvije pobjede, remi i jedan poraz. Poraz na gostovanju kod Barcelone (4:0) je bio izuzetno bolan za sve navijače ovog kluba ne samo zbog činjenice da su poraženi, jer nije sramota izgubit od Barcelone, nego zbog toga što su izgledali kao da se na terenu nisu ni pojavili. Do poluvremena su gubili 4:0, a utakmica je nakon toga postala prilično ne zanimljiva, Barca je smanjila brzinu i rutinski završila dvoboj. U utakmici koja ih čeka, ono što Villarrealu nikako ne ide u prilog je činjenica da su izgubili zadnjih osam gostujućih utakmica protiv top ekipa La Lige (Real, Barca, Atletico), prosječno sa marginom preko dva gola (2,13).


Ovu utakmicu vidim kao popravak prošlog kola i nastavljam sa klađenjem na Atletico. Villarreal nije tvrda, kontraška ekipa poput Huesce i tu zapravo vidim priliku Atletica, jer Granada se također došla nadigravati, a vidjeli smo kako je to završilo. Isto tako činjenica da Villarreal već duže vrijeme ne prolazi dobro na gostovanju kod velike trojke La Lige, ide u prilog mojoj okladi. Tip Dana je Azijski hendikep -0,75 (1,88 - Bet365). Ulog 4/10. TipBy:KP. 
Atletico Madrid - Villarreal Klađenje
Atletico Madrid - Villarreal Klađenje