nedjelja, 4. listopada 2020.

Brest – Monaco Klađenje

Uoči međusobnog susreta domaćin Brest dočekuje Monaco na 13-om mjestu sa 6 bodova dok su gosti iz Kneževine na vrlo dobrom 5-om mjestu sa 10 osvojena boda.


Brest nastavlja sa oscilirajućim rezultatima gdje izmjenjuju pobjede i poraze. Trenutno imaju 3 poraza i dvije pobjede, a pobjeđuju ili gube u nizu od dvije utakmice. Prvo su bili poraženi od Nimesa i Marseille, zatim su pobijedili Dijon i Lorient a u zadnjem kolu su nespretno poraženi od Angersa. Kod Angersa su dvaput imali vodstvo ali nisu uspjeli izdržati te su primili 2 pogotka u razmaku od 3 minute. Iako puno golova daju, još više i primaju pa je Brest najlošija momčad što se tiče primljenih pogodaka. To samo govori da moraju pojačati i poboljšati obranu kako bi došli do gornjeg dijela ljestvice. Kod Bresta neće biti ozlijeđenog Baina.


Monaco niže dobre rezultate sa novim trenerom Kovačem te se trenutno nalaze pri vrhu ljestvice. U posljednjem kolu su pobijedili Strasbourg na domaćem terenu ali su skupo platili tu pobjedu jer su ostali bez Tchouamenia i Disasia koji su dobili crvene kartone u tom susretu. Monaco je poražen samo jednom, i to protiv lidera Rennesa  gdje jedino nisu postigli pogodak. Monaco je napadački nastrojena ekipa koja teži postići pogodak više od svojih suparnika. U svakoj utakmici su postigli najmanje pogodak a čak 4 od 5 utakmica je završilo sa najmanje 3 pogotka. Monaco se nada povratku među najboljima francuskim momčadima te moraju pobjeđivati u ovakvim susretima. Osim suspendiranog dvojca kod Monaca neće biti ozlijeđenih Maripana, Balloa i Golovina.


Monaco slovi kao favorit utakmice ali to će morati potvrditi na terenu. Kovačeva ekipa je pokazala dobre igre i većini su kapitalizirali. Vrlo su agresivni, postižu pogodak u svakoj utakmici ali često i primaju pogotke. Brest je također raspucan te su u zadnje dvije utakmice postigli 5 pogodaka odnosno u zadnjih 4 postigli su 9 pogodaka. Također, i kod njih je samo jedna utakmica završila sa manje od 3 pogotka na utakmici. Očekuje nas zanimljiva utakmica dviju napadački momčadi te ništa drugo ne možemo očekivati nego pogotke. Vjerujemo da obje ekipe mogu postići pogodak, što su pokazali u prethodnim utakmicama pa ćemo tako postaviti prognozu koja je kombinirana oklada da će obje ekipe postići pogodak te da će biti više od 2.5 gola na utakmici (1.90 – bet365). Ulog 3/10. TipBy:dutch.

Brest - Monaco Klađenje