nedjelja, 4. listopada 2020.

Lyon – Marseille Klađenje

U 6-om kolu Ligue 1 sastaju se 2 teškaša, domaćin Lyon i gosti iz Marseillea. Klubovi su blizu jedni drugim te se ljestvice može značajno promijeniti u 2-3 kola. Lyon je osvojio 6 bodova te se nalaze na 11. mjestu dok je Marseille odmah iznad njih sa 8 bodova iz 5 utakmica.


Lyon je slabije ušao u novu sezonu, imaju tek jednu pobjedu, i to iz prvog kola od Dijona. Nakon toga su nanizali 4 utakmica bez pobjede gdje su osvojili tek 3 boda. U zadnjem kolu su remizirali kod Lorienta dok pobjedu čekaju od kraja kolovoza. Lyon nije u optimalnoj formi te ni su ni sjena momčadi koja je igrali polufinale Lige prvaka. Nakon tih izdanja pojačao se interes za ponajbolje igrače tako da Depay, Reine-Adeliaide i Demnlele čime su dečki izgubili fokus i čekaju transfer. Na domaćem terenu su odigrali dvije utakmice te su osvojili 4 boda. Zbog ozljeda nedostupni su Ekambi i Reine-Adelaide.


Marseille je nešto bolje krenuo u novu sezonu, nalaze se oko sredine ljestvice ali mogli su znatnije poboljšati plasman. Nakon dvije uvodne pobjede u gostima nad Brestom i PSG-om, u sljedeće 3 domaće utakmice osvojili su samo 2 boda. Na gostovanje kod Lyona dolaze sa remijima iz utakmice protiv Lillea i Metza. Ipak, veseli ih gostujuća forma gdje su neporaženi u zadnjih 10 utakmica gdje su ostvarili 8 pobjeda uz 2 remija, imaju 5 pobjeda u nizu na zadnjih 5 gostovanja. Što se tiče ozljeda upitan je nastup Sarra.


Iako je Lyon nedavno igrao polufinale Lige prvaka, i neporaženi su u zadnjih 6 domaćih utakmica, trenutno nisu toliko uvjerljivi. Glavni igrači im gledaju na transfer što svakako utječe na momčad. Nije ni Marseille u nešto boljoj formi ali je ipak nešto konkretniji, pogotovo u gostima gdje se dobro snalazi. Očekujemo da će Marseilleva iskusna ekipa znati iskoristiti nešto slabiji trenutak domaće ekipe i iznenaditi ih na njihovom travnjaku. Očekujemo da Marseille neće izgubiti a ne bi čudilo niti pobjeda nad neuvjerljivim domaćinima. Očekujemo da će Marseille neokrznut proći ovo gostovanje te je prognoza utakmice azijski hendikep +0.75 (2.00 – bet365) na goste, što znači da i u slučaju minimalnog poraza gubimo pola uloga. Ulog 3/10. TipBy:dutch.

Lyon - Marseille Klađenje