nedjelja, 18. listopada 2020.

St. Etienne – Nice Klađenje

Susjedi na ljestvici će u međusobnom dvoboju tražiti bodove koje će ih približiti mjestima koje osiguravaju europska natjecanja. Domaćin St. Etienne je na 8. mjestu sa 10 bodova dok je Nice mjesto ispod sa istim brojem bodova. Obje ekipe su ostvarile po 3 pobjede, 1 remi i 2 poraza ali St. Etienne ima nešto bolju gol razliku što je razlog boljeg plasmana.


St. Etienne je savršeno otvorio novu sezonu sa 3 uvodne pobjede gdje su pobjeđivali Lorient, Strasbourg i Marseille. Nakon toga uslijedio je neočekivani pad gdje su osvojili samo bod remijem kod Nantesa dok su poraženi od Rennesa i Lensa u posljednjem kolu. Na domaćem terenu su odigrali 3 utakmice gdje su osvojili 6 bodova. Domaćin će se nastojati vratiti među najbolje ekipe Ligue 1 ali pod uvjetom da imaju sve igrače na raspolaganju. Uoči dvoboja sa Niceom imaju poprilično problema sa sastavljanjem ekipe zbog brojnih izostanaka. Suspendirani su Kolodziejczak, Khazri, Noupa i Macon dok su ozlijeđeni Ruffier, Debuchy i Abi. U prijelaznom roku su ostali bez Fofane što je ostavilo veliku rupu u St. Etiennovoj obrani a posljedice su uočljive.


Nice je također pobjedama krenuo u novu sezonu gdje su na startu stradali Lens i Strasbourg. Nakon toga uslijedila su 2 poraza od Montpelliera i PSG-a da bi u naredne dvije utakmice osvojili 4 boda, remijem protiv Bordeauxa te su u prošlom kolu pobijedili Nantes. U gostima su odigrali 3 utakmice gdje su ostvarili po jednu pobjedu, remi i poraz. Ipak, vidi se napredak u Niceovoj igri te očekujemo da bi mogli nastaviti sa nizom bez poraza. Nice također ima dosta izostanaka tako da su nedostupni ozlijeđeni Maurice, Reine-Adelaide, Dolberg i Attal.


Iako je St. Etienne nekoliko zadnjih utakmica na domaćem terenu bio bolji od Nice, brojni izostanci mogli bi ih skupo stajati bodova. Osim aktualnih ozljeda i kartona, ostali su bez glavnog igrača u obrani u prijelaznom roku. Nice je dovoljno kvalitetna ekipa da iskoristi ovakvu situaciju te očekujemo da bi mogli do još jedne pobjede. Očekujemo gostujući uspjeh i pobjedu ali prognozu ćemo postaviti nešto opreznije. Oklada je azijski hendikep 0 (2.11 – bet365) na Nice, gdje u slučaju remija imamo povrat uloga. Ulog 4/10. TipBy:dutch.

St.Etienne - Nice Klađenje