subota, 7. studenoga 2020.

Huesca – Eibar Klađenje

Pretposljednja Huesca u prvoj subotnjoj utakmici 9. kola LaLige dočekuje Eibar. Domaćin je skupio samo 5 bodova iz 8 utakmica, imaju 2 više od posljednjeg Valladolida dok su gosti sa 8 bodova na relativno sigurnom 15. mjestu.


Novopromovirana Huesca još uvijek je bez pobjede u prvih 8 kola ali su se istaknuli kao „kraljevi remija“. Dosad su ih skupili 5 gdje su uspjeli osvojiti bod protiv Villarreala, Valencie, Atlecica. Ipak, u zadnja 2 susreta poraženi su na sva gostovanja kod Real Sociedada i Madrida identičnim rezultatom 4:1. Na domaćem terenu su odigrali 3 utakmice gdje su osvojili 2 boda a poraženi su od Cadiza. Ukoliko žele i dalje igrati u prvoligaškom društvu moraju početi pobjeđivati, pogotovo na domaćem terenu gdje ne smiju olako ispuštati bodove. Huesca nema problema sa ozljedama tako da su upitni tek Okazaki i Pedro Lopez.


Eibar je također poražen od Cadiza, i to u posljednjoj utakmici gdje su ispustili bodove na domaćem terenu. Taman su uhvatili pozitivan ritam kada su u 3 utakmice osvojili 7 bodova. To je bila reakcija na loš start gdje su u prva 4 kola osvojili samo bod i imali 3 poraza u nizu. Iako inače nisu nešto pretjerano dobri u gostima, u zadnjih 7 utakmica ostvarili su 4 pobjede i  3 poraza. Ove sezone su odigrali 3 utakmice u gostima gdje su osvojili 6 bodova, veliku većinu ukupnih bodova. Eibar ne gubi uvjerljivo, jedino je poraz od Cadiza bio sa 2 pogotka dok su ostali porazi bili minimalni što pokazuje da ih je teško probiti. U prilog im ide da su primili tek 8 pogodaka od čega samo 3 u zadnja 4 dvoboja. Osim ozlijeđenih Cotea i Pedro Leona, upitan je nastup Recia.


Huesca je u lovu na prvu pobjedu dok će Eibar tražiti povratak pozitivnoj seriji. Huesca je većinu susreta remizirala ove sezone dok je Eibar pokazao dobru formu u gostima. Dojma samo da Eibar neće biti poražen u ovom susretu a moguća je još jedna gostujuća pobjeda. Huesca je ekipa koju je teško pobijediti pa je lako moguće da i ovaj susret završi remijem. U takvoj računici vidimo vrijednost kladeći se na goste tako da je prognoza utakmice azijski hendikep +0.5 (1.81 – bet365) na Eibar, što znači da je oklada dobitna ukoliko Eibar ostane neporažen. Ulog 4/10. TipBy:dutch.

Huesca - Eibar Klađenje