subota, 21. studenoga 2020.

Man Utd - WBA Klađenje

Man Utd je za sada bez pobjede na svom terenu, a od ukupno 10 osvojenih bodova, na Old Traffordu su osvojili samo jedan i upisali čak tri poraza. WBA se čini kao idealan protivnik za prvu (uvjerljivu) pobjedu i makar mali popravak vrlo slabe statistike domaćeg terena.


Man Utd-u igru ove sezone je vrlo teško objasniti jer s jedne strane odigra odlične utakmice u Ligi prvaka protiv vrlo jakih protivnika poput PSGa (1:2) ili RBLeipziga (5:0), a onda i katastrofalne poraze u ligi protiv Tottenhama (1:6), C.Palacea (1:3) ili Arsenala (0:1). Više-manje svi navijači ovog kluba ali i nogometni stručnjaci u jednom trenutku hvale, a u drugom smjenjuju trenera Solskjaera i zbilja je teško predvidjeti koji Man Utd će se pojaviti u kojoj utakmici. Za ovaj susret imaju nekoliko upitnih igrača od kojih će većina vrlo vjerojatno igrati, a od sigurnih izostanaka na listi su samo Bailly i Shaw.


WBA sa druge strane do sada ničime nije ugodno iznenadio i zbilja je teško naći bilo što u njihovoj igri što bi makar moglo pokazati u smjeru da imaju nekakve šanse za ostanak u ligi. Od početka su uz Fulham označeni kao glavni favoriti za ispadanje i to se nije promijenilo ni nakon ovih osam odigranih kola. Za sada su bez ligaške pobjede, a statistika otkriva koliko su zapravo loši jer najgori su po broju primljenih golova (u prosjeku 2,13 po utakmici), a treći najgori po broju postignutih golova (0,75). Dobra stvar za trenera Bilića je da osim Robson Kanua može računati na sve svoje najbolje igrače.


Za Man Utd ovo bi barem na papiru trebala biti najlakša utakmica do sada i odlična prilika za prva tri boda na Old Traffordu. Ono što im ne ide u prilog je kao što sam već rekao vrlo promjenjiva forma ali i statistika posljednjih utakmica protiv WBA. Naime, WBA je slavio na čak tri od zadnjih pet posjeta Old Traffordu, uz jednu neriješenu i samo jednu pobjedu Man Utd. Ipak, ne vjerujem da će Man Utd propustiti ovakvu priliku za puni plijen jer bilo što osim toga bi moglo značiti još klimaviju stolicu treneru Solskjaeru. WBA do sada nije pokazao igru s kojom bi se mogao oduprijeti, a uz pravi pristup koji očekujem, ovo bi morala biti uvjerljiva domaća pobjeda. Prijedlog za Man Utd - WBA klađenje, Tip Dana je pobjeda Man Utd, Azijski hendikep -1,25 (1,81 - 1xBit). Ulog 4/10. TipBy:KP.
 
Man Utd - WBA Klađenje
Man Utd - WBA Klađenje