subota, 21. studenoga 2020.

Monchengladbach - Augsburg Klađenje

Nakon što su obje momčadi poražene u prošlom kolu, Mgladbach i Augsburg će u ovome tražiti popravak. Mgladbach je u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Leverkusena (4:3), a Augsburg je neočekivano visoko stradao na svom terenu od Herte (0:3).


Mgladbachov niz od pet utakmica bez poraza se prekinuo u prošlom kolu porazom kod Leverkusena u utakmici koja je bila vrlo zanimljiva i što se tiče broja postignutih golova, rezultatskih preokreta, a spektakularni gol koji je postigao Valentino Lazaro bi vrlo lako mogao biti pogodak sezone (ako ga niste vidjeli – youtube). Poraz kod Leverkusena nije nebitan jer to je bio direktan duel dva kluba koja sa podjednakim šansama ciljaju na četvrto mjesto tablice. Utakmica protiv Augsburga spada u kategoriju onih koje na svom terenu jednostavno moraš pobijediti da bi mogao računati na visok plasman. Treba reći i da je Mgladbach jedan od najboljih domaćina liga, prošle sezone bolji učinak je imao samo prvak Bayern.


Augsburg ima svoju računicu u ovom susretu ponajviše zbog trenera Heika Herrlicha, bivšeg Mgladbachovog igrača koji kao trener ima odličan skor protiv svog bivšeg kluba, u sedam susreta ima čak pet pobjeda, jednu neriješenu i samo jedan poraz. Herrlich je nedvojbeno dobar trener koji je uspio stabilizirati Augsburg, a mislim i da dosadašnjom sezonom mogu biti vrlo zadovoljni. Nakon sedam kola imaju 10 bodova i vrlo ujednačen učinak 3W-1D-3L.


Prošle sezone ovaj susret je završio 5:1 pobjedom Mgladbacha što je ujedno bila i najveća pobjeda pod trenerom Marcom Roseom. Ovaj puta ne vjerujem da će razlika biti baš tolika, ali uvjeren sam u pobjedu i mislim da bi vrlo lako mogla preći marginu od jednog gola. Mgladbach je bolja ekipa koja ima realnu ambiciju da završi kao i prošle sezone barem na četvrtom mjestu, a da bi se to ostvarilo utakmice protiv ekipa iz srednjeg i donjeg dijela tablice na svom terenu moraju pobijediti. Prijedlog za Monchengladbach - Augsburg klađenje, Tip Dana je pobjeda Mgladbacha, Azijski hendikep -1 (1,83 - Bet365). Ulog 4/10. TipBy:KP.
 
Monchengladbach - Augsburg Klađenje
Monchengladbach - Augsburg Klađenje