subota, 19. prosinca 2020.

Sampdoria - Crotone Klađenje

Susret Sampdorije koja je u prošlom kolu iznenađujućom pobjedom kod Verone napokon prekinula niz od šest uzastopnih utakmica bez pobjede (2D-4L), i posljednjeg na tablici Crotonea koji je također uspio povezati dva dobra rezultata.


Ranierijeva Sampdorija je napokon prekinula loš niz i uz malo sreće došla do tri boda. Mislim da je vrijeme za nekoliko dobrih rezultata jer iduća dva kola protivnici nisu prejaki (Crotone i Sassuolo), a sve me podsjeća na nedavno viđen scenarij gdje su isto takav niz od šest utakmica bez pobjede (5L-1D) presjekli sa tri vezane pobjede i to protiv jakih momčadi; Fiorentina, Lazio i Atalanta.


Crotone je od početka sezone jedan od glavnih favorita za ispadanje, a svojim rezultatima su to i potvrdili. Imaju najviše poraza u ligi (8), najmanje postignutih golova (10), a drugi su po najviše primljenih (25) golova. U prilog im ide činjenica da su u pretprošlom kolu upisali impresivnu pobjedu (4:1) protiv Spezie i vezali ju sretno izborenim remijem u Udinama (0:0).


Mislim da obje momčadi s malo više optimizma mogu ući u ovu utakmicu i da bi mogli vidjeti zanimljiv susret. Sampdorija je neupitno kvalitetnija ekipa od Crotonea, a pobjedom kod Verone su presjekli slab niz i sad bi vrlo lako mogli vidjeti isti scenarij vezanih pobjeda kao prije dva mjeseca. Moj prijedlog za Sampdoria - Crotone klađenje, Tip Dana je Azijski hendikep -0,5 isto što je i jedinica na 1x2 klađenju na Sampdoriju (1,87 - Cloudbet). Ulog 4/10. TipBy:KP.
 
Sampdoria - Crotone Klađenje
Sampdoria - Crotone Klađenje