subota, 20. veljače 2021.

St. Etienne – Reims Tip Dana

Momčadi u različitim raspoloženjima ulaze u međusoban dvoboj gdje je domaćin u laganoj prednosti. St. Etienne je donedavno bio u zoni ispadanja ali se uspio izvući te je trenutno na 15. mjestu sa 29 bodova. Reims ima isti broj bodova ali zbog bolje gol razlike nalaze se na relativno sigurnom 13. mjestu.


St. Etienne je u zadnje 4 utakmice ostvario 3 pobjede i osvojio 10 bodova od maksimalnih 12. Time su uspjeli izaći iz zone ispadanja ali još uvijek nisu sigurni jer razlika je mala a ima dosta utakmica do kraja. St. Etienne igra prilično oscilirajuće gdje se izmjenjuju periodi dobre i loše igre a trenutno su u dobroj fazi. Na domaćem terenu su odigrali 12 utakmica, imaju 3 pobjede, 5 remija i 4 poraza uz 11:17 gol razliku. U zadnjih 7 domaćih utakmica poraženi su tek jednom ali su imali čak 5 remija i tek u dvije utakmice nisu postigli pogodak. Kod domaćina suspendiran je Hamouma a ozlijeđeni su Macon, Retsos i Sissoko.


Reims je bez pobjede zadnja 3 kola gdje su osvojili samo 2 boda. Usto, doživjeli su poraz u Kupu tako da su trenutno 4 utakmice bez pobjede. Od sredine prosinca do kraja siječnja imali su dobre rezultate ostvarivši 5 pobjeda u 8 kola i sa samo 2 poraza. Lošiji rezultati poklopili su se nešto slabijom formom njihovog najboljeg strijelca Dia koji nije postigao pogodak u posljednja 6 kola. Iako ne postižu puno pogodaka, rijetke su utakmice bez njihovog gola pa čak i u gostima. Reims je u gostima osvojio 13 bodova iz 12 utakmica uz 20:21 gol razliku. U zadnja 6 gostovanja imaju 2 pobjede, 1 remi i 3 poraza ali u samo jednoj utakmici nisu postigli pogodak. Reims će igrati bez suspendiranog Chavalerina dok je ozlijeđen Abdelhamid.


St. Etienne u boljoj formi dočekuje Reims kojeg bi u slučaju pobjede preskočili na prvenstvenoj ljestvici. St. Etienne je neporažen u zadnjih 7 domaćih utakmica protiv Reimsa te kako igraju u posljednje vrijeme mogli bi nastaviti sa tim nizom. Međutim, ne treba Reims olako otpisati, imaju 4. strijelca lige u svojim redovima i zasigurno mogu ozbiljno zaprijetiti domaćinu. Očekujemo jednu zanimljivu utakmicu gdje će obje ekipe tražiti pobjedu kako bi krenuli prema gornjem dijelu ljestvice. U takvom nadmetanju očekujemo pogotke tako da je prognoza azijski over 2.25 gola na utakmici (1.98 – bet365). Ulog 3/10. TipBy:dutch.

St. Etienne - Reims Tip Dana